1 kişinin öldüğü 4 kişinin yaralandığı olayla ilgili Urfa Valiliğinden açıklama

TAKİP ET

Şanlıurfa'da arazi anlaşmazlığı nedeniyle aralarında husumet bulunan akraba iki ailenin kavgasında 1 kişi hayatını kaybederken 4 kişi ise yaralandı.

Haliliye merkez ilçesine bağlı Refahiye Mahallesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle karşılaşan iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti. 4 kişi ise yaralandı.

Tarım Reform Bölge Müdürlüğü önünde meydana gelen kavgaya çok sayıda polis ve ambulans geldi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, O. Çetin'in hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralılar ise ilk müdahalenin ardından ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırdı.

Hayatını kaybeden kişinin cenazesi otopsi için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Polis kavgaya karışan 4 kişiyi gözaltına aldı.

Kavga eden tarafların mera arazi nedeniyle Suruç'ta kavga ettiği ve biri kişinin yaralandığı öğrenildi. 

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Şanlıurfa'da silahlı kavga; 1 ölü 4 yaralı

Şanlıurfa Valiliği'nden yapılan açıklama şu ifadelere yer verildi:

"Şanlıurfa ili Suruç ilçesi Büyükağacı Mahallesi Nurdağı mezrasında ikamet eden “ÇETİN” aileleri arasında arazi anlaşmazlığından kaynaklanan bir husumet bulunmaktadır. Bu anlaşmazlıktan ötürü aileler arasında çıkan olay neticesinde, 09.05.2022 tarihinde bir kişi yaralanmıştı. 

03.02.2023 tarihinde, Şanlıurfa Haliliye ilçemizde karşılaşan bu aileler arasında çıkan çatışmada da 1 kişi hayatını kaybetmiştir.

Olayla ilgili adli ve idari süreç hassasiyetle yürütülmekte olup gerekli tedbirler alınmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Şanlıurfa arazi anlaşmazlığı Suruç