'11-12 milyon liraya kurtarmak mümkün'

TAKİP ET

Şanlıurfaspor eski Kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu, Kulübü 11-12 milyon liraya kurtarmanın mümkün olduğunu belirterek, 'Bir kıvılcım lazım. Gelin bir kampanya yapalım. Urfalılar olarak yapacağımız yardımlarla bu sahiplenmeyi hissettirmemiz lazım. Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız mutlaka bu işin içinde olmalıdır' çağrısı yaptı.

Saraçoğlu, ASKF üzerinden bir Banka hesabı açılmasını, Beyaz TV'de Ağrıspor'un yaptığı gibi ulusal çapta yardım kampanyası amaçlı bir program düzenlenmesini önerdi.

 

Edessa Tv‘deki ’Santra‘ programında Şanlıurfaspor eski Kaptanı Nihat Çakır‘ın sorularını yanıtlayan Saraçoğlu, Karaköprüspor‘un alternatif olması açısından para yardımı yapabilecek bir yönetim listesi hazırladığını ancak sürecin olumlu sonuçlanmadığını; Mustafa Aslan yönetiminin Karaköprü Belediyespor kongresinde göreve devam kararı aldığını anımsattı. İsim vermeden yaptığı ’Taahhütler yerine getirilmedi‘ şeklindeki açıklamasından dolayı Ahmet Kaytan'a kırgın olduğunu ifade etti.

 

Saraçoğlu‘nun konuşmasından satır başları şöyle:

''Mehmet Yılmaz niye istifa etmiyor. Deniliyor. Verdiği çekler var, o da zor durumda. Ben şartlar oluşursa onun da üzerinde düşeni yapacağına inanıyorum.

 

Hepimiz bir samimiyet ortaya koymalı, düğmeye basmalıyız. Kaybedecek zaman kalmadı.

 

Biz alışmışız. ’Vali bey gelsin, Büyükşehir Belediye Başkanı gelsin, bu takımı kurtarsın‘ Yok böyle bir dünya.

Sezon başından beri hiç bir şey yapmıyoruz ancak boş boş konuşuyoruz.

Bir heyet oluşturalım. ASKF adına bir hesap açalım. Kim ne kadar yardım yaptıysa ne kadar toplandıysa yerel kanallarımızda duyuralım

 

Ağrıspor için Beyaz Tv‘de program yapılıyor, 3 milyon lira yardım toplanabiliyorsa biz bu paranın 4 katını neden 50. yılda toplamayalım.

10 Kasım‘da Yeni Çorumspor maçı var. Bileti 50 lira yapalım. 30 bin kişi dolduralım. Urfaspor‘un kapanmasını istemediğimizi hissettirelim. Bakın o zaman nasıl Vali bey Zeynel Başkan bu işe soyunuyor. 

Ağır bir yük var, bu yükü 3-5 kişi taşıyamaz. Bu yükü hep birlikte omuzlamamız lazım.

Yabancı oyuncuların alacakları ödenmezse BAL düşeriz iddiası doğru değil.

2 dosyamız var FİFA‘da... Onlar bile 4'te 1'e razılar.

Sezon başında borçlar 54 milyon lira olarak açıklanmıştı.

32 milyon yönetici alacakları var, 25-26 milyonuna çizgi çekilmiş,

Yerli oyuncular paralarının 4'te 1'ine razılar. 2,5-3 milyon lira arasında bir parayla bu oyuncu alacakları sorununu çözmek mümkün.

2 milyonluk bir şehir 10-12 milyonluk bir parayı toplayamıyorsa bırakın kapansın.''

Şanlıurfaspor eski kulüp başkanı kemal saraçoğlu Şanlıurfaspor beyaz tv Çorumspor haberler