11 çocuk yetim kaldı

TAKİP ET

Şanlıurfa'da dün meydana gelen silahlı kavgada, 3 kişi hayatını kaybetmiş, 1 kişi de yaralanmıştı. Hayatını kaybeden 3 kardeş toprağa verilirken, 11 çocuk da yetim kaldı.

Olay, dün Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Yavuz Selim Mahallesi'nde meydana geldi. Daha önce aralarında husumet bulunduğu kişiler arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine meydana gelen kavgada silahlar kullanıldı.







Olayda baba Mehmet Güven (68) ve oğulları Murat Güven (35), İ.Halil Güven (32), Ramazan Güven (38) ağır yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, üç kardeş tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Baba Mehmet Güven'in hastanede tedavisi sürerken, hayatını kaybeden Mehmet, Murat ve İ.Halil Güven kardeşler toprağa verildi.







Olayın ardından 11 çocuğun da yetim kalması yürekleri sızlatırken, hayatını kaybeden kardeşlerin annesi ağıt yakarak katilin bulunmasını istedi.

Hayatını kaybeden Murat Güven'in 4, İ.Halil Güven'in 2 ve Ramazan Güven'in 5 çocuk babası olduğu öğrenildi.



Hayatını kaybeden kardeşlerin isimleri şöyle:





Murat Güven





İ.Halil Güven





Ramazan Güven



 

11 çocuk yetim kaldı Şanlıurfada dün meydana gelen silahlı kavgada yavuz selim mahallesi de meydana geldi olayın ardından 11 çocuğun da yetim kalması yürekleri sızlatırken