11 Nisan'da 11 sportif etkinlik

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. Yıl dönümünde Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 farklı branşta 11 etkinlik düzenlendi.

Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip Şanlıurfa, spor aktiviteleriyle farklı branşlarda adını duyuruyor. Düşman işgalinden kurtuluşunun sembolü olan 11 Nisanda 11 spor etkinliği düzenlendi.

Masa tenisi, okçuluk, bilek güreşi, badminton, dart, kort tenisi, yüzme, santranç, atletizim, bisiklet ve kano etkinliği düzenlendi.


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Ahmet Dedeoğlu, 11 Nisanda 11 etkinlik sloganıyla 11 branşımızda çeşitli turnuva ve faaliyetler düzenledik. Çeşitli kategorilerde ve yaş gruplarında toplamda 2 bine yakın vatandaşımız ve sporcumuz bu faaliyetlerimize iştirak etmiştir. Masa tenisi, okçuluk, bilek güreşi, badminton, dart, kort tenisi, yüzme, santranç, atletizim, bisiklet ve kano dallarında etkinlikler gerçekleştirdik. Gençlik merkezlerimizde çeşitli kurslarımızda çeşitli faaliyetlerimiz ve branşlarda gençlerimizden geleceğe daha iyi bir nesil daha aktif, daha aydın bir nesil yetiştirmek için milli ve manevi değerleri ön planda tutarak çalışmalar yapıyoruz. Bu tür etkinliklerimiz devam edecek. Şu an 18 branşta aktif olarak sporcu hazırlıyoruz. 40 salonumuzda bireysel branşlarda ve salon sporlarında, saha sporlarında aktif çalışmalarımız devam ediyor ve bu tür etkinliklerimiz devam edecektir.

Necmettin Yaşarsoy / Urfa Değişim