14 Mayıs'ın sloganını Şanlıurfalı genç buldu

TAKİP ET

CHP Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mahmut Tanal'ın, aile fertleriyle birlikte desteğini talep ettiği Şanlıurfalı bir genç, 14 Mayıs seçimleri için şampiyonluk yolunda ilerleyen Şanlıurfaspor'a atfen kullanılan 'O sene bu sene!' sloganından hareketle 'O seçim bu seçim!' sloganını üretti.

Dört dönemdir CHP İstanbul Milletvekili olarak Meclis’te görev yapan Av. Mahmut Tanal, 28. Dönem için milletvekili adayı gösterildiği memleketi Şanlıurfa’da yoğun ilgi görüyor. Özellikle gençlerin Tanal’a yönelik desteği dikkatlerden kaçmıyor.

SOHBETTEN “O SEÇİM BU SEÇİM!” SLOGANI DOĞDU!
CHP’nin YSK’ya sunduğu aday listesinde isimleri yer alan Millet İttifakı’nın diğer adaylarıyla saha çalışması gerçekleştiren Tanal ile Şanlıurfalı gençler arasındaki diyaloglardan 14 Mayıs seçimlerinin sloganı ortaya çıktı.

Mahmut Tanal’ın aile fertleriyle birlikte desteğini talep ettiği Şanlıurfalı bir genç, TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluğa yürüyen Şanlıurfaspor için kullanılan “O sene bu sene!” sloganından hareketle, “O seçim bu seçim!” ifadesini kullandı. Tanal da “Evet o seçim bu seçim!” diyerek karşılılık verdi.

Tanal, o anları Twitter hesabından “Oy torbalarının başında nöbet tuttuğumuz İstanbul seçimlerinde kullanılan “Her şey çok güzel olacak” sloganının mimarı, genç arkadaşımız Berkay’dı. 14 Mayıs seçimlerinin sloganını da Şanlıurfalı genç hemşerim buldu: ‘O SEÇİM BU SEÇİM!’ Haydi Şanlıurfalılar! Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yapalım, CHP’yi, Millet İttifakı’nı iktidara taşıyalım!” şeklinde paylaştı.

GENÇLERDEN ANNA VE BABALARINI İKNA ETMELERİNİ İSTEDİ
CHP Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mahmut Tanal ile beraberindekiler, bazı Şanlıurfalı vatandaşlar tarafından ise “Her şey çok güzel olacak” sloganıyla karşılandı. Tanal, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamını ilettiği 18 yaşını doldurmayan gençlerden de anne ve babalarını CHP’ye oy vermeleri yönünde ikna etmeleri konusunda ricada bulundu.

CHP Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mahmut Tanal