15 Temmuz Spor Kulübü gençlerine forma desteği!

TAKİP ET

15 Temmuz Spor Kulübü, Tokdemir Sürücü Kursu ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Bu anlaşma doğrultusunda, Tokdemir Sürücü Kursu, 2023-2024 sezonunda 15 Temmuz Spor Kulübü'nün alt yapı formasının sponsoru olacak.

Tokdemir Sürücü Kursu'nun işletme sahibi Kadir Tokdemir, yaptığı açıklamada, “Şanlıurfa Amatör Ligi Genç Yaş Liglerinde yer alan ve gençlerin ellerinden tutan, aynı zamanda sahip çıkan 15 Temmuz Spor Kulübü nezdinde Antrenörleri Müslüm Karakuş ve Mahmut Yanar’a forma sponsoru olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. İnşallah desteğimiz devam edecek. Gençlerimize sahip çıkmak için ne gerekiyorsa üzerimize düşen her görevi yerine getirmeye çalışırız. Spor da toplumları birleştiren ve kucak açan bir dal. Futbola, şu anda forma sponsorluğumuz başladı. İnşallah artarak devam edecektir. İki taraf için de hayırlı olsun. 15 Temmuz Spor Kulübüne başarılar dilerim” şeklinde konuştu.

Yapılan sponsorluk anlaşmasından büyük memnuniyet duyduğunu belirten 15 Temmuz Spor Kulübü yöneticilerinden Müslüm Karakuş ise, “Sponsorlarımızı, yönetim sürecimizdeki paydaşlarımız olarak kabul ediyoruz. Şanlıurfa’da tanınan firmanın bize sponsor olması yüzümüzü güldürdü, umuyorum ki Tokdemir Sürücü Kursu’nun da tanıtım anlamında ciddi değer katacaktır. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

15 Temmuz Spor Kulübü Tokdemir Sürücü Kursu