20 gündür elektrik yok! CHP'liler köye gitti

TAKİP ET

Suruç ilçesine bağlı Tavşan Mahallesinde 20 gündür elektrikler kesik olduğu için kadınlar elbiseleri elle yıkıyor ve suları odun ateşinde ısıtarak tamamlıyor.

CHP Şanlıurfa İl Başkanlığı Basın Sözcüsü Ronayi Paydaş, CHP Suruç İlçe Başkanı ve yönetimi dün akşam saatlerinde 20 gündür elektriği olmayan Tavşan kırsal mahallesine giderek vatandaşın sıkıntılarını akşam saatlerinde dinledi.

Suyu tulumba ile elbiseleri elle çocukların mum ışığında ders çalıştığını söyleyen mahalle halkı artık yetkililerin bu sorun çözüm bulmasını istedi. Gaz feneri altında ders çalışan öğrenciler, elle çamaşırları yıkayan kadınlar, radyodan gündemi takip eden erkekler eski elektriksiz günleri hatırlattı.

İnsanların elektriksiz bırakılmasının kabul edilmeyeceğini söyleyen CHP Şanlıurfa İl Başkanlığı Basın Sözcüsü Ronayi Paydaş  “CHP Suruç İlçe Başkanım ve Yönetimi ile birlikte Suriye sınırındaki Tavşan köyünü ziyaret ettik. Hangi vicdan sahibi bu tatlı yavrularımızı 17 gün elektriksiz bırakır. Tavşan Köyü öğrencilerine sizde ses verin.” İfadelerini kullandı.

CHP Şanlıurfa İl Başkanlığı Basın Sözcüsü Ronayi Paydaş Tavşan Mahallesi