Şanlıurfaspor'da oynadı, şimdi Fenerbahçe yolundu!

TAKİP ET

TFF 2.Lig'de mücadele eden Şanlıurfspor'a 2018 yılında büyük umutlar ile transfer olan ve daha sonra yönetimle yaşadığı sorunlardan dolayı takımdan ayrılan tecrübeli defans oyuncusu Samet Akaydın bu aralar dört büyükler ile adı anılıyor.

2018 yılında Sancaktepe Belediyespor’dan Şanlıurfaspor’a transfer olan ve 1 yıl oynadıktan sonra Şanlıurfaspor’dan ayrılmak zorunda kalan Samet Akaydın gittiği takımlarda sergilediği futbola büyük takımların ilgisini çekti.

Adana Demirspor’da göz dolduran defans oyuncusu Samet Akaydın Süper Lig ve bir çok Avrupa takımın ilgisini çekmeyi başardı.

Bu sezon sergilediği performansla herkesi kendine hayran bırakan ve dört büyükleri de bir süredir peşinden koşturdu.  Samet Akaydın için, Fenerbahçe bir adım önde. Ara transferde savunmasına takviye yapacak olan Sarı-Lacivertliler, Jesus’un da onay verdiği Milli stoper için Adana Demirspor’a talip olduklarını iletti.Fenerbahçe’nin, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 28 yaşındaki stoper Samet Akaydın için Adana Demirspor’la söz kestiği öğrenildi.

SametAkaydın Fenerbahçe Jesus Süperlig