7 ay sonra taburcu edildi

TAKİP ET

Turist olarak Şanlıurfa'ya gelen Riyati Riyati isimli Endonezyalı hasta, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hastaneye yatırılmıştı. Endonezyalı hasta, 7 ay sonra taburcu oldu.

7 ay önce Endonezyalı Riyati Riyati, turistik ziyaret amacıyla Şanlıurfa'ya gelmişti. Burada rahatsızlanan Riyati Riyati, 29 Kasım 2018 tarihinde Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yoğun bakım ünitesinde Pnömoni tanısıyla yatırıldı. İlk süreçte zaman zaman astım krizlerine giren hasta entübe edilerek takip edildi.

Uzun bir süreç geçiren hastayı Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesi sorumlu doktoru Uzm. Dr. Hatice Gülşen Yılmaz takip etti ve birçok branş hekimlerine de konsültasyonlar atıldı. Bu süreçte kalbi duran hasta, uzun müdahaleler ve çabalar sonucu toparlanmaya başladı. Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesi doktor ve hemşireleri tarafından özverili bir şekilde tedavi, takip ve bakım süreci yürütüldü. Hasta, yoğun bakımdan çıkarılıp Palyatif Bakım Merkezi'ne alındı. Buradaki tedavi ve bakımlarının ardından 7 ay sonra taburcu edildi.







Uzun süren tedavi sonucunda hastaneden ayrılan hasta ve yakınları, hastane idarecilerine,  kendileriyle yakından ilgilenen doktor ve hemşirelere teşekkürlerini ilettiler.

 

7 ay sonra taburcu edildi Şanlıurfa eğitim ve araştırma hastanesi endonezyalı hasta 7 ay sonra taburcu oldu uzun süren tedavi sonucunda hastaneden ayrılan hasta ve yakınları