8 yıldır Erdoğan'ın fotoğrafını cebinde taşıyor

TAKİP ET

Şanlıurfa'da yaşayan Faruk Tekatlı 8 seneden beri işsiz olmasına rağmen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret edenlere inat ve Cumhurbaşkanı'na olan sevgisinden dolayı fotoğrafını cebinde taşıdığını söyledi.

Urfa Değişim muhabirlerinin yaptığı sokak röportajında Urfalı vatandaş Cumhurbaşkanı’na olan sevgisini anlatarak yıllardır fotoğrafını cebinde taşıdığını aktardı.

Türkiye vatandaşlarının kardeşçe bir yaşam içerisinde olmasından duydukları rahatsızlıklardan dolayı ortaya doğruluğu olmayan bilgileri yayarak yanlış politikalar üzerinden yönlendirildiklerini aktaran Tekatlı uyarılarda bulunarak “vatandaşlarımız tuzağa düşmesin” diyerek uyardı.

Vatandaşların artan enflasyon ve girdi maliyetlerini Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bağlayarak ona saygısızlık yaptığını söyleyen Urfalı Tekatlı, “Cumhurbaşkanı kendini dünya lideri olarak ispat ettirmiş bir kişi onu sevmeyebilirsiniz ama saygı duymak zorundasınız. Ben 8 yıldır işsizim ve işsiz olduğum halde yine de Cumhurbaşkanı Erdoğan diyorum neden biliyor musunuz? Çünkü ben kendimi değil, ben kendi ülkemi düşünüyorum.” dedi. 

“CUMHURBAŞKANI OLMASAYDI ŞU AN SURİYELİLERDEN BETER OLACAKTIK”

Cumhurbaşkanı Erdoğan olmasaydı şuan Suriyelilerden daha beter olacaktı diyen Tekatlı, “Cumhurbaşkanı Erdoğan dünya lideri olmasaydı şu an halimiz Suriye'den daha beter olmuş olacaktı. Bizimkiler de kalkmış Erdoğan şöyle böyle diyorlar. Dua edin Erdoğan gibisi var. Biz diğer Cumhurbaşkanlarını da gördük, kuyruklarda da bekledik şu an provokatörler çıkmış Erdoğan ülkeyi batırdı, Erdoğan olmasaydı haliniz perişan olurdu. Şükredin ki Cumhurbaşkanı gibi biri var başınızda” diyerek tepki gösterdi.

“SİZ BİR SİYASETÇİ OLUNCA CUMHURBAŞKANI SEN KÜRTSÜN OLAMAZSIN MI DİYOR”

Sözlerine şu şekilde devam eden Tekatlı daha sonra şunları kaydetti: “Türkiye'de herkes ezbere konuşuyor. Kürtlere terör gözüyle bakılıyor, hayır bu kesinlikle yanlış bir algıdır öyle bir şey de kesinlikle yoktur. Bir milletvekili, doktor ya da polis olduğun zaman Cumhurbaşkanı sana diyor mu sen Kürt’sün olamazsın. Bu yapılanlar sadece insanları birbirine düşürmek için kurulan planlardır” ifadelerini kullandı.

“8 YILDIR İŞSİZİM FOTOĞRAFINI CEBİMDE TAŞIYORUM”

8 yıldır işsiz olduğunu iddia eden Faruk Tekatlı, bana sadece devletin sunduğu imkanlar yeterlidir diyerek “Kendim Erdoğancı olduğum için bir şey demiyorum. Ben 8 yıldır işsizim ve işsiz olduğum halde yine de Erdoğan diyorum neden biliyor musunuz? Çünkü ben kendimi değil ben kendi ülkemi düşünüyorum.  Devlet bana bakıyor zaten arkadaşlar diyor ya açız falan aslında kendileri muhalefet yapıyor. Sosyal ekonomi desteği alıyorlar, öğrenci maaşları alıyorlar, maaşlarını zamlı zamlı alıyorlar kalkıp yine de devlet şöyle devlet böyle diyorlar. Yeri geldiğinde de dış güçlere karşı devlete kötülüyorlar.” şeklinde konuştu.

“KILIÇDAROĞLU'DA, ATILI MASADA HEPSİ MAAŞINI CUMHURBAŞKANI’NDAN ALIYOR”

Altılı masa, Kemal Kılıçdaroğlu ve Selahattin Demirtaş hakkında konuşan Tekatlı, “Keşke 6 aylığına Cumhurbaşkanlığını Kılıçdaroğlu'na verebilseydi o zaman siz Türkiye’nin halini görürdünüz. Selahattin Demirtaş'a gelince hepimiz Kürdüz ama sen Kürtlerin çocuklarını provokatör edip sokaklara dökemezsin. Senin Kemal Kılıçdaroğlu'nda, atılı masanda hepsinin maaşını Cumhurbaşkanı veriyor. Onlarda kalkıp Cumhurbaşkanının ayağına dolanıyor” dedi.

Kader Topal / Urfa Değişim

Faruk Tekatlı Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa Selahattin Demirtaş