A Takım başaramadı onlar başardı!

TAKİP ET

Sezona şampiyonluk parolasıyla çıkan Şanlıurfaspor ligde dikiş tutmakta zorlanıyor.

‘Var Bir Hayalimiz’ sloganıyla sezona başlayan Şanlıurfaspor taraftarlarını umutlandırmıştı. Sezon başında lige fırtına gibi başlayan Ceylanlar yönetimdeki anlaşmazlıklar yüzünden Teknik Direktör Gürses Kılıç ile yolları ayırdı.  Gürses Hoca’nın gitmesiyle takım içindeki dengeler alt üst oldu. Gürses Kılıç’ın takımın başından gönderilmesiyle Şanlıurfaspor Teknik Direktörlüğüne Serdar Bozkurt getirildi.
SERDAR BOZKURT DE ÇARE OLMADI
Gürses Kılıç’ın yerine gelen Serdar Bozkurt  üst üste kaybedilen puanlara engel olamadı. Şampiyonluk yolunda tökezleyen Şanlıurfspor çözümü hocayla yolları ayırmakta buldu.
Serdar Bozkurtla yollarını ayıran Şanlıurfaspor eski öğrencisi  aynı zamanda daha önce Şanlıurfaspor’da Teknik Direktörlük yapmış. Ali Tandoğan ile anlaştı.
URFASPOR TANDOĞANLA GALİBEYETE HASRET KALDI
Serdar Bozkurt’un yerine gelen teknik direktör Ali Tandoğan çıktığı 6 maçta galibiyet yüzü görmedi.
Üst üste yaşanan puan kayıpları Şanlıurfaspor taraftarlarının umudunu  tüketti.
Ali Tandoğan katıldığı bir programda “ Şanlıurfaspor’a hatır kırmamak için geldim. Yönetimde sorunlar vardı. Bir kaos ortamında kimse çalışmak istemez. Benden habersiz oyuncular kadro dışı kalıyordu. Yönetim ile taraftarı karşı karşıya gelmemesi için gitmem gerektiğini söylediler bende gittim” dedi.
TANDOĞAN’IN YERİNE YILMAZ GELDİ 2 GÜN SONRA GİTTİ
Şanlıurfaspor ligde tutunmakta sorun yaşadığı kadar teknik direktörleri de elinde tutmakta zorlanıyor.
Ali Tandoğan yerine getirilen Hakan Yılmaz takımla maça çıkmadan yönetimden affını isteyerek Şanlıurfspor’dan ayrıldı.
TEKRAR SERDAR BOZKURT İLE ANLAŞMAYA VARILDI
Aldığı  kötü sonuçların ardında Şanlıurfasporla yollarını ayıran Serdar Bozkurt Şanlıurspor’u Şampiyon yapmak için kaldığımız yerden devam etmek için geldiğini söyleyerek Şanlurfaspor’a imza attı.

İŞLER SERDAR HOCANIN İSTEDİĞİ GİBİ GİTMİYOR!
Yarım bıraktığı hikayeyi tamlamak için geldiğin belirten Bozkurt Şanlıuraspor’u şampiyonluk potasını koymak yerine ateş hattına yaklaştırdı.
BÜYÜKLER KÜÇÜKLERİN AZMİNİ ÖRNEK ALSIN
U 18 ligi C Grubunda mücadele eden U 18 Şanlıurfaspor C grubunun şampiyonu oldu. Genç Ceylanlar   A takımda oynayan abilerine  mücadeleleri  ve hırsıyla adeta  örnek oldular.