Acı Haberi duyurdular! Şehidin var Türkiye

TAKİP ET

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Şanlıurfa Valiliği'nden acı haber geldi. Hatay'da geçici olarak görev yapan komiser yardımcısı Selim Sarıkaya'nın şehit olduğunu duyurdu.

Hatay'da geçici olarak görevli olan komiser yardımcısı Selim Sarıkaya şehit oldu. Görevli komiser yardımcısı Sarıkaya’nın şehit haberi ailesi ve yakınlarına verildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

"Geçici olarak deprem bölgesi Hatay'da görev yapan komiser yardımcımız Selim Sarıkaya şehit olmuştur. Şehidimize Allah'tan rahmet, acılı ailesine, yakınlarına ve emniyet teşkilatımıza başsağlığı diliyorum. Kahraman polisimizin makamı ali olsun." dedi.

Daha sonra haberi duyuran Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü ve Şanlıurfa Valiliği ise  şu paylaşımda bulundu:

Emniyet Genel Müdürlüğü “10.06.2023 tarihinde, deprem bölgesi Hatay’da geçici olarak görev yapmakta olan İstanbul Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli Komiser Yardımcımız Selim Sarıkaya şehit olmuştur.  Aziz şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine ve milletimize baş sağlığı ve sabır dilerim”

Şehidimize Allah’tan rahmet, acılı ailesine sabırlar diliyoruz.

Şanlıurfa Valiliği’nden yapılan paylaşımda ise “Deprem bölgelerimizden biri olan Hatay’da geçici olarak görev yapan Komiser Yardımcımız Selim Sarıkaya şehit olmuştur. Şehidimize Allah’tan rahmet, acılı ailesine sabırlar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun” sözlerine yer verdi.