Açıkgöz ateş püskürdü; "Koordinesizlik diz boyu"

TAKİP ET

Gelecek Partisi Şanlıurfa Kültür ve Sanat Politikalarından sorumlu İl Başkan Yardımcısı Reyhan Açıkgöz Kalaycıoğlu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmet Başkanlığı tarafından vatandaşlara verilen iftar yemeğinin faturasını yüksek bularak, ihale belgelerini paylaştı.

İftar yemeği için ayırılan bütçenin afetzede ailelerin yaralarını sarması için verilmesi gerektiğini vurgulayan Açıkgöz, Büytükşehir’e ateş püskürdü.

Şanlıurfa’da geleceği parlak kadın siyasetçilerden olan ve Gelecek Partisi Şanlıurfa Milletvekili aday adayı olan Reyhan Açıkgöz Kalayçıoğlu, Ankara’daki gelişmelerin yanı sıra Şanlıurfa’daki sorunları da yakından takip ediyor.

Yerel yönetimlerin yaptığı yanlışları kamuoyuyla sık sık paylaşan Açıkgöz, bu sefer  Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmet Başkanlığı tarafından iftar yemeği için ayırdığı dudak uçuklatan ihale bütçesini gündeme taşıdı.

İftar yemeğine ayrılan bütçenin sel ve deprem felaketinde evleri hasar gören vatandaşlara verilmesi gerektiğini belirten, Reyhan Açıkgöz Kalaycıoğlu, “Koordinesizlik diz boyu” diyerek tepki gösterdi.

Reyhan Açıkgöz Kalaycıoğlu “14.790.000 tl afetzede ailelerin konutlarını onarmak için kullanılsaydı ve gıda yardımı yapılsaydı,daha nitelikli olurdu. Para miktarı yaraları sarmak için daha verimli kullanılabilirdi.Koordinesizlik diz boyu. Faydalı adımlar atılmalı.” Dedi.

Ankara Gelecekpartisi Urfa Reyhan