Acılı baba, 3 çocukları için yardım bekliyor

TAKİP ET

İki çocuğunun talasami majör, bir çocuğunun ise çölyak hastası olan acılı baba, çocuklarının tedavisi için yetkililerden yardım bekliyor.

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde yaşayan 4 çocuk babası Mikail Aydın, hasta olan çocuklarının acısıyla her geçen gün eriyor. Çocuklarından 2'sinin talasami majör, 1'inin ise çölyak hastası olan Mikail Aydın, her gün çocuklarının üzüntüsüyle acı çekiyor. 4 çocuğundan 3'ünün hasta olduğunu söyleyen baba, çocuklarının tedavisi için yetkililerden yardım istiyor.



Maddi sıkıntılardan dolayı çocukların naklini yapamıyor

Talasami majör hastası olan iki çocuğundan birinin nakil olduğunu diğerinin ise nakil beklediğini söyleyen Mikail Aydın, "Bu hastalığa yakalanan çocuklarımdan biri İstanbul 75. Gazi Osman Paşa Hastanesine nakli istendi. Ancak maddi sıkıntılardan dolayı çocuğu tedavi için İstanbul'a götüremiyoruz. Aylık gelirim sadece 2 bin lira. Ancak bu maaşla evin geçimini mi sağlayayım, kira parasını mı vereyim, çocuklarımın tedavisini mi sürdüreyim şaşırmışım. Perişan durumdayız. 4 çocuğumdan 3'ü hasta. Yapılan tahlillerin sonuçları hiç iyi görünmüyor. Çocuklarım gözlerimin önünde eriyip gidiyor. Ama elim kolum bağlanmış. Çocuklarımın tedavisinin nakli için yetkililerden yardım bekliyorum." şeklinde konuştu.