'Adaylar, Başkan gibi davranıyorlar'

TAKİP ET

Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan adayı Mustafa Hekimoğlu, Şanlıurfa'da bazı belediye başkan adaylarının daha seçilmeden Belediye Başkanı gibi davrandığını belirtti.

Geçtiğimiz günlerde Birecik'te Belediye Başkan adayının seçim çalışmalarını belediyeye ait araçları alet ederek yürütmesi kamuoyunda tepkilere neden olmuştu. Konu ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan adayı Mustafa Hekimoğlu, "Bu durum sadece Birecik ilçesinde değil, Şanlıurfa'nın birçok yerinde görülüyor. Belediye Başkan adaylarının seçim çalışmalarına belediye araçlarını alet etmesi hiç etik bir durum değildir. Mevcut Belediye Başkanları bir kenara atılmış gibi bir izlenim var. Adaylar belediye başkanıymış gibi davranıyorlar. Biz göreve geldiğimizde öncelikle yanlışların hesabını soracağız, ondan sonra hizmetlerimize başlayacağız. Belediyenin bir kuruşunu kimseye peşkeş çektirmeyeceğiz. Ona buna kiralık araç tutup benzin doldurmayacağız. Halkımızın tümüne eşit hizmet anlayışını getireceğiz. Bir lirayı bile boşa harcamayacağız." dedi.

 

adaylar başkan gibi davranıyorlar saadet partisi haliliye belediye başkan adayı mustafa hekimoğlu birecik e belediye başkan adayının seçim çalışmalarını belediye araçlarını alet etmesi hiç etik bir durum değildir