Ağaoğlu: 'Önümüzde çok uzun bir yol var'

TAKİP ET

Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu, önlerinde alacakları daha çok yol bulunduğunu belirterek, taraftarın ve camianın sahipleneceği Trabzonspor'un yeniden temellerinin atıldığını söyledi.

Ağaoğlu, Trabzonspor dergisindeki röportajında, ekonomik sorunları yeniden yapılandırarak, tasarrufa giderek belirli ölçüde kulübü düzlüğe çıkardıklarını belirtti. Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu, göreve gelirken tahmin ettiği tabloyla karşılaştığını belirterek, her zaman takım içerisinde yaşayan bir insan olduğunu vurguladı. 1991 yılında ilk defa yönetici olduğunu belirten Ağaoğlu, “O yıldan bugüne kadar, yönetici olarak Trabzonspor'un içinde olduğum zamanlarda, olmadığım zamanlarda da, hatta çok uzaklarda olduğum zamanlarda dahi her zaman kendimi takımın içerisindeymişim gibi hissettim. Dolayısıyla takımın yaşadığı problemleri, yaşadığı sorunları en az kulübün içerisinde faal yöneticilerin hissettiği kadar yakından hissedebiliyordum. O yüzden benim için büyük bir sürpriz olmadı.

Fakat geldiğim zaman şunu çok iyi biliyordum; takımın ekonomik, idari ve sportif disiplininin ortadan kalktığını, Trabzonspor'un gerçek hüviyetinden bir hayli uzaklaştığını biliyordum. Geldiğimizde karşılaştığımız sorunlar da buydu zaten. Temelde üç tane sorun vardı. Ekonomik, sportif ve idari sorunlar. Borcun büyüklüğünü göz önüne aldığınızda o karanlık tablo hiçbir şekilde aydınlanmadı; ama borcu bile sürdürülebilir bir hale getirdik. Belirli ölçüde kaynak sağlayarak, belirli ölçüde yeniden kredi kullanarak ve mevcut borçların da herkesin malumu yeniden yapılandırarak borca sürdürülebilir bir çehre kazandırdık ”ifadelerini kullandı.

son dakika urfam haber Şanlıurfa haberleri gündem manşet haber saati ağaoğlu trabzon spor haberleri