Ahmet Akay İddiaları yalanladı!

TAKİP ET

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay, kendisine yönelik yıpratma operasyonu olarak sosyal medyaya servis edilen fotoğraf hakkında açıklamalarda bulundu.

Seçime kısa bir süre kala siyaset arenasında yıpratma saf dışı bırakma operasyonları başladı.Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay Havaalanında CHP Heyeti ile karşılaşması o anlara ait bir karenin sosyal medya da dolaşması tepkilere neden oldu.

Yaşanılan tepkilerin doğru olmadığını kendi partisiyle yolun sonuna kadar gideceğini ifade eden vekil Akay, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ile karşılamasının tesadüf olduğunu nezaketten selamlaştıklarını söyledi.

Vekil Akay konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı.''deprem nedeniyle bulunduğum memleketim Şanlıurfa'da, 9 Şubat 2023 tarihinde yapılacak olan ve 11 ili kapsayan OHAL ilanı için TBMM çalışmalarına katılmak üzere 8 Şubat günü 21.30 uçağıyla Ankara'ya dönüşüm esnasında, aynı zamanda CHP Genel Başkanı ve heyeti GAP Havalimanından özel jetle Hatay’a gitmek üzere bulunmaktayken ayaküstü selamlaştık, konu bundan ibarettir'' dedi.

Haber Mehmet KIRVAR