Ahmet Bahçivan Ak Partili iki vekili köşeye sıkıştırdı!

TAKİP ET

Şanlıurfa'da 1994-2004 yıllar arasında Şanlıurfa Belediye Başkanlığı yapan Ahmet Bahçivan  yaptığı paylaşımlarla adeta gündeme oturdu.  Bahçivan çiftçi ailelerden geldiğini söyleyen Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan ve Mehmet Ali Cevheri'yi hedef alarak büyük iddialarda bulundu.

Haber Mehmet/KIRVAR; Belediye Başkanı olduğu dönemde yaptığı projeler üstüne Cevheri ve Özcan’ın prim yaptığını, iki vekilin Şanlıurfa  için hiçbir şey yapmadığını söyledi.
UNUTMAYIN Kİ TARİH HAYAL EDENLERİ DEĞİL GERÇEKLEŞTİRİLENLERİ YAZAR.
Halil Özcan ve Mehmet Ali Cevheri’nin hayal dünyasında yaşadığını ima eden Bahçivan  “9 Nisan günü 1000 metre karelik bir park açılışına 2 milletvekilimizde katılmış, 10 yıldır vekil oldukları halde ne Urfamızın bir sorununu çözmüş nede çiftçi ailelerinden geldikleri halde çiftçimizin derdine Melhem bile olamamışlar Urfada şehir içindede başarısızlıklarından dolayı şehir içinde gezemeyen halkın arasına bile katılamayan bu kardeşlerimizden biri konuşacak PROJESİ OLMADIĞI İçin benim projelerim üzerinden prim yapmak istemiş. Şaşırıyorum doğrusu.” Dedi
BAHÇİVAN CEVHERİ’YE MEYDAN OKUDU “ÇIK PROJELERİNİ AÇIKLA”
Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri’yi adeta topa tuttu.
Şanlıurfa’ya dair projesi olmadığını 10 yıldır vekil olduğu halde Şanlıurfa için bir çivi bile çakmadığını söyleyen Ahmet Bahçivan  “Varsa eserleri anlatsınlar yoksa ki zaten yok benim ismim üzerinden prim yapmaya çalışmasınlar. On yıllık milletvekilliği döneminde bir şeyler yapmak için,
Bu kadar Doğru yol partisi binasına gidip Karakoyunun önceki durumundan , pis kokusundan leşlerin oralara atılıp hastalık saçtığından , tifo, dizanteri, şark çıbanı gibi hastalıkların Merkezi olduğunu bilmiyormuydu, yoksa Urfada yaşamıyormuydu?
SAYIN Eski Bakanımız Başbakan vekilimiz Urfada onlarca eseri olan büyüğümüz olan Saygıdeğer NECMETTİN CEVHERİ BEYEFENDİYİ DİNLESEYDİ Belki Urfada bir eseri olurdu.” Şeklinde konuştu.
YAPTIKLARIMI YAPSINLAR SONRA BENİMLE UĞRAŞSINLAR
Kimseyle sürtüşmek istemediğini söyleyen eski başkan Ahmet Bahçivan “eğer uğraşmak isteyenler varsa da benim kadar Urfa için proje üretsinler sonra uğraşsınlar.” dedi. eski başkan sözlerini şöyle devam etti. “Benim kimseyle sürtüşmeye niyetim yok sayın Vekilim.Siz urfa için proje üretmeye bakın. PROJEDEN ANLAMADIĞINI BİLİYORUM BARİ Benimle uğraşmayın. Eğer yaptığım , Su Projesini, Alt yapıyı, PARKLARI, YENİ MEZARLIĞI VE KARAKOYUNU ESKİ Haline getirirseniz.”
 

urfa vekiller sondakika