Ak Parti, bu kez rekor oyu Eyyübiye'de aldı

TAKİP ET

31 Mart Yerel Seçimlerinde Şanlıurfa'nın 13 ilçesinden 11'ini alan Ak Parti, en fazla oyu Eyyübiye'de aldı. Ak Parti, Şanlıurfa'nın ilçeleri arasında yüzde 73.6 rekor oyu Eyyübiye'de almış oldu.

2014 Yerel Seçimlerinde Ak Parti Şanlıurfa'da en fazla oyu Haliliye ilçesinde almıştı. Ak Parti Haliliye ilçesinde 2014 yerel seçimlerinde yüzde 71.4 oy alarak en fazla oy alan ilçe olmuştu.

Cumhurbaşkanlığı'nda Harran, Milletvekilliğinde Akçakale

24 Haziran 2018 Genel Seçimlerinde Ak Parti Harran ilçesinde rekor kırdı. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ak Parti Harran'da yüzde 96.1 oy alarak rekor kırmıştı.

24 Haziran 2018 Milletvekilliği seçimlerinde ise Ak Parti en fazla Akçakale'de oy aldı. Ak Parti, milletvekilliği seçimlerinde 67.5 ile en fazla oyu Akçakale'de almıştı.

Bu kez Eyyübiye

31 Mart yerel seçimlerinde ise Ak Parti'nin en fazla oy aldığı ilçe Eyyübiye oldu. Eyyübiye ilçesi belediye başkanlık seçimlerinde yüzde 73.6 oy alarak Ak Parti'nin en fazla oy aldığı ilçe oldu.





 

ak parti bu kez rekor oyu eyyübiyede aldı 31 mart yerel seçimlerinde 73.6 rekor oyu eyyübiyede almış oldu cumhurbaşkanlığı da harran milletvekilliğinde akçakale