Ak Parti Ceylanpınar ilçe yönetiminden yalanlama

TAKİP ET

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, gecen günlerde  katıldığı bir televizyon programında AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanlığı yönetimine PKK, FETÖ ve HDP'li  kişilerin olduğunu iddia etti.

AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanlığı, yaptığı yazılı açıklamayla iddialar ile ilgili açıklamalarda bulundu. Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat’ın, katıldığı televizyon programında AK Parti Ceylanpınar İlçe yönetimiyle   PKK, FETÖ ve HDP ile bağlantıların olduğunu iddia etmesi tepkileri beraberinde getirdi.

AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, iddiayı ortaya atan Kadir Canpolat’a tepki gösterdi.

“Güya sayın genel başkanımız ve cumhurbaşkanımızı düşündüğünü ve 2023 seçimlerini kaybedeceğiz diye endişe ettiğini söyleyen bu zat, nereden edindiği çokça belirsiz olmayan fişleyici ithamları kamuoyuyla paylaşarak aslında partimizi kendisi sıkıntıya koymuştur” denildi.

PARTİ YÖNETİMİ HEDEFE ALINDI!

Kadir Canpolat’ın Ak Parti yönetimini hedef aldığını ve Ceylanpınar’ın huzurunu bozmaya yönelik provokasyonlar yaptığını belirten Ak Parti Ceylanpınar ilçe Başkanlığı yayınladığı yazılı açıklamada şu sözlere yer verdi.

   “Bir yerlerden edindiği karalama amaçlı fişleyici bilgileri öne sürerek doğrudan parti yönetimimizi hedef almış ve ilçemizin huzurunu bozmaya yönelik provokasyonda bulunmuştur. Parti teşkilatımızın üyelerini PKK, FETÖ ve HDP ile iltisaklı olarak göstererek fişleyen bu zat, en çok muhaliflerin ekmeğine yağ sürmüştür. Zira kullandıkları bu ayrıştırıcı ve bölücü dil, sergiledikleri bu davranışlar, Ak Partili vatandaşlarımızı küstürmeye yönelik olup uzun bir süredir ilçemizde sağlanmış olan huzur ortamını sabote etmeye ve Partimize gönül vermiş seçmenimizin muhalif partilere yönelmesine zemin oluşturmaya yöneliktir.

Söz konusu TV programında gösterilen ve bu vesileyle sahte hesaplar üzerinden kamuoyuyla paylaşılan fişleme belgesiyle, evrensel bir ceza hukuk normu olan ‘şahsilik’ ilkesinin çiğnendiği aşikârdır. Bir şahsın yakınları yüzünden karalanması ve itham edilmesi açık bir insan hakkı ihlalidir. Bu konuda ismi geçen üyelerimiz, hukuk yoluyla haklarını arayacak ve sorumlu kişilerden hesap soracaktır.

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat’ı ve onun destekçi olan sosyal medya hesaplarını, ilçemiz AK PARTİ Başkanlığı ve yönetimi hakkında sarf ettiği haddini aşan sözlerinden dolayı ve üyelerimizi fişleyici tutumlarından dolayı şiddetle ve nefretle kınıyoruz”

Sondakika Urfa akparti