Ak Parti'den borç iddialarına yanıt!

TAKİP ET

Saadet Partisi eski belediye meclis üyesi Mehmet Cafer, sosyal medyada yaptığı paylaşımda Ak Parti'nin borcunu DEDAŞ'ın ödediğini iddia etti. Ak Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız ise iddiaların asılsız olduğunu ve kara propaganda yapılmak istendiğini belirtti.

Ak Parti'nin borçlarının DEDAŞ tarafından ödendiğini iddia eden Saadet Partisi eski belediye meclis üyesi Mehmet Cafer, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, "AKP Şanlıurfa İl Başkanlığı binasında çalışanlar 4 aydır maaş alamıyormuş. Elektrik, su faturaları, binanın kirası ödenemiyormuş. Ayrıca başkanlığın esnafa borcu varmış. Sıkı durun bu paraları hangi kurum vermiş olabilir?  Her sayaç değişiminde abone sahibine kaçak işlemi yapan, aç kapa bedeli olarak 50 TL alan, her müşterisinden her ay okuma bedeli diye kazıklayan, kafasına göre faturaları şişiren, kayıp kaçak bedeli olarak her müşterisini soyan hırsız, 2019 yılında yüzde 50 zam yapan kurum ödemiş. Urfa milletini soyan zalim DEDAŞ elektrik kurumu ödemiş. Bu kurumun neden halkı kaale almadığını anladınız mı?" ifadelerini kullandı.



 



Ak Parti'den cevap: Kara propagandadır, iftiradır

Söz konusu iddiaların kara propaganda olduğunu söyleyen Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız,  “Öteden beri Şanlıurfa'mızın yükselen bir değer olmasını hazmedemeyen ve temsil ettiklerini iddia ettikleri zihniyetle hiçbir alakası olmayan, birkaç müfteri Şanlıurfa'mızı kısır çatışmaların içine ve geri kalmışlığa mahkum etmek istiyorlar. Bizi geçmişteki kısır çatışmaların içine çekmek isteyenler, sosyal medyada ahlaksızca paylaşımlar yapıp iftira ve karalama politikası izleyenler şunu çok iyi bilsinler ki, hiçbir güç bizi güzel kentimize, sevdamız Şanlıurfa'mıza hizmet etmekten alıkoyamaz. Partimizde kongreye gittiğimiz bu süreçte her türlü yalan, iftira ve kara propagandaya başvuranların tavrı memleket düşmanlığı ile eş değerdir. Art niyetliler şunu iyi bilsinler ki, bugüne kadar dürüstlüğümüzden taviz vermedik, bundan  sonra asla taviz vermeyeceğiz. Müddei iddiasını ispatlamakla mükelleftir. İddiasını ispatlamayan, alçaktır, şerefsizdir. Bizim için vatandaşlarımızın menfaati tüm kurumların üzerindedir. Nasıl ki bugüne kadar hep vatandaşlarımızın yanında olduysak, bundan sonra da olacağız.  Bizim sevdamız Şanlıurfa” şeklinde konuştu.

 

'Hukuki süreç başladı'

AK  Parti İl Başkanı Yıldız, sosyal medya aracılığıyla yapılan asılsız iddialara karşı hukuki süreci başlattıklarını, sorumluların yargı önünde hesap vereceklerini belirterek, “Tüm iftiralara karşı nasıl ki bugüne kadar savcılıkta hukuki işlemleri sürdürdük, bundan sonra da bunlar sırtlarını kime ve nereye dayamış olurlarsa olsunlar gereğini yapmaya devam edeceğiz. O isimler de izledikleri bu yolla hiçbir şey kazanamayacaklarını anlayacaktır. Bizler AK teşkilatlar olarak, Şanlıurfa'mız için çalışmaya devam edeceğiz. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ifade ettiği gibi durmak yok yola devam.” sözlerine yer verdi.

 

ak partiden borç iddialarına yanıt! saadet partisi eski belediye meclis üyesi mehmet cafer dedaŞ tarafından ödendiğini iddia eden ak parti Şanlıurfa İl başkanı bahattin yıldız dedaŞ elektrik kurumu ödemiş iddia ettikleri zihniyetle hiçbir alakası olmayan