AK Parti'den, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Urfa'ya gelişiyle ilgili açıklama

TAKİP ET

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün katılımlıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa'ya gelişiyle ilgili basın açıklaması düzenledi.

31 Mart yerel seçimlere doğru giderken partilerin seçim çalışmaları devam ediyor. 9 Mart Cumartesi günü yerel seçim çalışmaları kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Şanlıurfa’ya gelecek.

Bugün AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın  Şanlıurfa’ya gelişi ile ilgili basın açıklaması düzenlendi. Basın açıklamasına AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül katılım sağladı.

Şanlıurfalıları 9 Mart’taki mitinge davet eden AK Parti İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, “Tüm Şanlıurfalı hemşerilerimizi Cumhurbaşkanımızın Abide Kavşağında düzenleyeceği mitinge davet ediyoruz. Cumhurbaşkanımızı en güzel heyecanla karşılamak, ağırlamak ve uğurlamak istiyoruz.

Bu anlamda bütün Şanlıurfalı hemşerilerimizi Cumartesi günü saat 13.00’da Abide Kavşağı 18 Mart Çanakkale Caddesi’nde Cumhurbaşkanımızı karşılamak için davet ediyorum. Bu konuda Şanlıurfalılardan hasassiyet beklemelerini hassaten rica ediyorum” sözlerinde bulundu.

"CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ÖNEMLİ MESAJLAR VERECEK"

Şanlıurfa halkını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 9 Mart’taki mitingine davet eden ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önemli mesajlar vereceğini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “Peygamberler Şehri Şanlıurfa’mızda Cumhurbaşkanımızı bir kez daha gelecek Cumhurbaşkanımızı bir kez daha karşılayalım. Böyle tarihi bir günde tüm hemşerilerimizi Abide Kavşağı arkasındaki 18 Mart Çanakkale Caddesi’ne bekliyoruz inşallah bu büyük buluşma olacak, büyük bir şölen olacak, Şanlıurfa’nın bir heyecanı olacak.

Cumhurbaşkanımız Şanlıurfa’da çok önemli mesajları olacak verecek bu mutluluğu hep birlikte paylaşalım inşallah” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu