AK Parti listesinde yer alamayan Aslan, küplere bindi

TAKİP ET

Anavatan Partisi Şanlıurfa eski İl Başkanı Halil Aslan AK Parti Şanlıurfa listesinde kendisine yer bulamayınca paylaşımlarını da değiştirdi.

14 Mayıs seçimlerinde partisinden toplu bir şekilde istifa ederek AK Parti’ye geçen Halil Aslan ve beraberindeki heyet AK Parti Şanlıurfa yönetim listesinde yer almayınca sosyal medya paylaşımları başka bir hal aldı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oluru ve AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in tensipleriyle Şanlıurfa İl Başkanlığı’na asaleten atanan İhsan Delioğlu’nun yeni Yönetim Kurulu üyelerini belirlenmesi kimi kesim tarafından olumlu karşılansa da kimi kesim tarafından olumsuz karşılandı.

Bu memleket daha çok sahipsiz olacak

Belirlenen listeye sitem eden Ana Vatan Partisi Şanlıurfa eski İl Başkanı Halil Aslan sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu “Sayın Cumhurbaşkanım bu memleket daha çok sahipsiz olacak. Kimlere kaldı kimler nasıl listeye giriyor. Kimler nasıl milletvekili oluyor, kimler nasıl Belediye Başkanı oluyor neye karşılık hepsini açıklayacağız. Şanlıurfa'mıza hayırlı uğurlu olsun. İl yönetiminde bulunan değerli arkadaşlarımızın bazıları AK Parti'ye hayatında belki oy vermemiş. İl yönetimine girmiş bazılarının kaç oyu var acaba listedekiler nasıl girdi neye karşılık Allah büyük başlıyoruz. " şeklinde konuştu.

Bu paylaşımın ardından AK Parti’ye kırgın olduğunu belli eden Aslan hepsini açıklayacağız diyerek listeye bir kez daha sitem etti.