Ak Parti'nin bir üst düzey yöneticisi daha Şanlıurfa'da

TAKİP ET

Bir dizi programlara katılmak üzere Şanlıurfa'ya gelen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, Ak Parti Şanlıurfa yöneticileri tarafından Gap Havalimanı'nda karşılandı.

Seçime kısa bir süre kala Ak Parti'nin üst düzey yönetcileri kalesi olarak gördüğü Şanlıurfa'ya üst üste ziyaretler düzenlemeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin eski başkanı Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç Şanlıurfa'ya ziyaretlerde bulunmuş ve halkın nabzını yoklamıştı.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur’u Ak Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, MKYK eski üyesi  Vildan Polat, Ak Parti Şanlıurfa İl Başkan Abdurrahman Kırıkçı ve parti üyeleri tarafından karşıladı.

Seçime aylar kala çalışmalarını sürdüren Ak Parti, daha önce yüksek oranda oy aldığı kentlerden Şanlıurfa’ya üst düzey yöneticiler göndermeye devam ediyor.

Şanlıurfa’da Ak Parti’den kimin vekil aday olacağı merak edilirken aday adayları Ankara’ya yaptığı çıkarmaların yanı sıra Şanlıurfa’ya gelen Ak Parti üst düzey yöneticileri de yakın markaja alıyor.

Şanlıurfa’da kaybedilen güvene rağmen hala favori parti olarak görülen Ak Parti 2023 seçimlerinde çıkardığı vekilleri kaybetmek istememekle birlikte kurduğu ittifaklar ile vekil sayısını artmak için yoğun çaba sarf ediyor.

KAPTAN KİM OLACAK!

2023 seçimlerinde Ak Parti’nin milletvekili listesinin kimin hazırlayacağı bilinmezken en aday adaylar Ak Parti Şanlıurfa milletvekili Kasım Gürpınar etrafında cirit atmaya devam ediyor.

Babadan siyasetçi olan Gürpınar siyaseti bırakacağı önümüzdeki seçimde kardeşini aday olarak göstereceği ileri sürülüyor.

CEVHERİ PUSUDA!

Kasım Gürpınar gibi siyasetçi bir babanın oğlu olan Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, 2023 seçimleri için listeyi hazırlaması beklenen ikinci aday olarak görülüyor.

Öte yandan Şanlıurfa’da yapılacak seçimlerde mevcut vekillerin kendisine yakın kişilere aday olarak göstermesine karşın adaylık listesinin Ak Parti Genel Merkezi tarafından hazırlanması bekleniyor.

 

Şanlıurfa AkParti Beyazgül Uygur