AK Parti'nin seçim bürosu açılışı mitinge dönüştü!

TAKİP ET

Ahmet Yesevi Mahallesinde Ramazan Dağ adlı vatandaş tarafından Şanlıurfa AK Parti Milletvekili adayı Mahmut Kaçar adına açılışı yapılan seçim bürosunun açılışı adeta mitinge dönüştü.

Haliliye ilçesine bağlı Ahmet Yesevi Mahallesinde Ramazan Dağ tarafından Şanlıurfa AK Parti milletvekili adayı Mahmut Kaçar adına seçim bürosu açılışı yapıldı. Açılışa Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, AK Parti milletvekili adayı Mahmut Kaçar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış konuşmasını Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, katılımcılara hoş geldiniz diyerek şunları söyledi: "Ahmet Yesevili olmaktan Haliliye olmaktan gurur duyduğumu ifade etmek isterim. Ahmet Yesevi bizim için özel bir yer, bizde bu özel yere özel olarak hizmetlerimize devam ediyoruz. 2019 seçimlerinde ve önceki seçimlerde hep Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye müthiş şekilde destek verdiniz. Bizleri evlerinize ve iş yerlerinize misafir ettiniz. Sandıklar açıldığında yüzde 70’in üzerinde destek çıktığınız. İnşallah 14 Mayıs seçimlerde Ahmet Yesevi’nden yüzde 70 üzerinde Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti çıkacak mı? Allah’ın izniyle çıkacak. Milletvekilimiz Mahmut Kaçan adayımız, geçmişte de seçim çalışmalarında sizlerle beraberdik. Bizler AK Parti neferleri olarak sizlere her zaman hizmet etmenin gayreti içerisinde olduk. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi işimiz hizmet ama gücümüz millet, bizimde işimiz hizmet gücümüz Ahmet Yesevi Mahallesi ve Ak Parti dedik.

CANPOLAT İLÇEDE YAPILAN HİZMETLERİ ANLATTI

Hemen yanı başımızda İlçe emniyet binamızın temelini attık. Annelerimiz ve bacılarımız güvenle evlerine girmesi için yaptık. Deprem ve selden sonra yönetmelik değişti. İlçe emniyet müdürlüğü binası burada bitecek. 40 dönümlük üzümlü parkımızı yaptık ve hizmete sunduk. Bir taraftan sel bir taraftan deprem nedeniyle parkımız afetlere maruz kaldı. DSİ ihalesini yaptı, parkın içinden geçen dere ile ilgili yeni yapı ortaya çıkacak. Yazın yapılacak hummalı bir çalışmadan sonra parkımız modern haliyle hizmete tekrar girecek. Ahmet Yesevi için çevre yolu hizmete girdi, parke ve asfalt çalışmalarımız devam ediyor. Semt pazarı isteğiniz vardı, bitirdik ve hizmete girdi. Yine sizler için hastane burada hizmet girdi. Millet Bahçesinde yeni hastane yeri ayırdık. Sizlerin desteği ile hizmetleri yerine getirdik” diyerek ilçede yapılan hizmetleri aktardı.

“DOĞAL GAZI ÜCRETSİZ EVLERE VERDİK”

Başkan Canpolat, “Şu anda petrolümüzü ve doğal gazı çıkardık, evlere ücretsiz olarak Karadeniz gazı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın emriyle verildi. Türkiye’nin kaybedeceği vakti yok, Türkiye ayağa kalkmış koşar adımlarla ilerliyor. 14 Mayıs seçimlerinde Ahmet Yesevi olarak Ak Parti’yi ve Cumhurbaşkanını birinci çıkaracağına söz veriyor musunuz” diyerek sözlerini tamamladı.

Haber: Zozan Gün

Ahmet Yesevi Mahallesi Şanlıurfa AK Parti Milletvekili adayı Mahmut Kaçar