Ak Parti seçim startı verdi!

TAKİP ET

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,14 Mayıs'ta yapılacak genel seçim için İl Başkanlığında basın açıklaması düzenledi.

YSK tarafından belirlenen  14 Mayıs tarihinde yapılacak olan genel seçimler  için  Ak Parti’de çalışmalar başladı.Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanlığında düzenlenen seçim ile ilgili basın açıklamasında konuşan Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, seçim sürecinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla çalışmalara deprem nedeniyle müziksiz yapılacağını duyurdu.

Düzenlenen basın açıklamasına Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı   İl SKM Başkanı Faruk Badıllı,  İl Tanıtım ve Medya Başkanı İbrahim Halil Eşiyok ve  Aday Adayları Müracaat Komisyonu Başkanı Serkan Arıcı katılım sağladı.

Kırıkçı, milletvekili aday adaylığı müracaatlarına almaya başladıklarını kaydederken, müracaatların bugün başladığını ve perşembe gününe kadar süreceğini kaydetti.

Aday adayı olacak kişilerin belirlenen tarihlerde başvuru yapması ve seçim çalışmalarına en kısa sürede başlamaları gerektiğini vurguladı.

Kırıkçı ayrıca meydana gelen depremler nedeniyle seçim döneminde müziğin olmayacağını ifade etti.

Öte yandan Kırıkçı, normal müracaat bedelinin 20 bin lira, 18-30 yaş arası gençler ve kadınlar için 15 bin lira, engelli bireyler için ise 5 bin lira olduğunu ifade ederek, müracaat bedellerinin deprem nedeniyle AFAD’a yatırılacağını söyledi.

Kırıkçı