Ak Parti Urfa İl Başkanı topu muhalefete attı!

TAKİP ET

Şanlıurfa'da yaşanan sel felaketinde Ak Parti yerel yönetimleri önce kader dediler daha sonra muhalefettin kentsel dönüşüm projesine karşı çıktığını ileri sürerek yaşanan olayların sorumlusunun muhalefet olduğunu ifade etti.

Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Milletvekili Aday Adaylık süreciyle ilgili yaptığı basın açıklaması sonrasında yaşanan sel felaketiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Şanlıurfa’da yaşanan olayların bir sorumlusu da muhalefet olduğunu söyleyen Başkan Kırıkçı muhalefettin kentsel dönüşümü projesine karşı çıktığını bundan dolayı yaşanan olayların bir sorumlusu da onlar olduğunu belirti.

Hükümetin kentsel dönüşüm projelerine rant diyerek karşı çıkan bir muhalefetin olduğunu söyleyen Kırıkçı “kusura bakmayın hesabı kendinize sorun” dedi.

Abdurrahman Kırıkçı yaptığı basın açıklamasında muhalefeti şu sözler ile sorumlu tuttu. “Kentsel dönüşüm yaklaşımını sabote eden muhalefettir. Vatandaşlara kentsel dönüşümü rantsal dönüşüm diye kamuoyuna açıklayan bunu sabote eden bir muhalefet var.  Şimdi o muhalefet çıkmış bu olay neden oluyor. Vallahi bu olayın bir sorumlusu da muhalefettir. Kentsel dönüşüm talebini ret eden sabote eden muhalefet kamuoyunu ayaklandırma kalkışması içerisindeyse kusura bakmayın bu hesabı kendinize sorun.  Tekrar diyorum buradaki durum bir kişi veya bir yere ait değildir. “

Kırıkçı Urfa