'AK Parti vekilleri bölgecilik yapıyor'

TAKİP ET

İlçe ve bölge ayrımı yapmadan Şanlıurfa'nın tüm sorunlarını dinlediğini belirten MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, AK Parti Şanlıurfa Milletvekillerinin bölge ayrımı yaptıklarını belirtti. Bu durumun sorunların çözümünü zorlaştırdığını söyleyen Özyavuz, kentin en önemli sorununun elektrik sıkıntısı olduğunu vurguladı.

MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, katıldığı televizyon programında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Şanlıurfa için yapılacak çok işin olduğunu belirten Özyavuz, “Milliyetçi hareket Partisi olarak her fırsatta Şanlıurfalılarla bir araya gelerek onların bugüne kadar çözülemeyen sorunlarını taleplerini dinliyoruz. Vatandaşlar sadece sorunlarını anlatacak birilerini bulduklarında bile mutlu oluyorlar. Şanlıurfa ile ilgili yapacağımız çok iş var.” dedi.

 

‘AK Partili vekillerin bölge seçiciliği yapmaları, hizmetin aksamasına neden oluyor’

AK Parti Şanlıurfa Milletvekillerinin programlarında bölge seçiciliği yapmalarını eleştiren Milletvekili Özyavuz, “Ben genel olarak Şanlıurfa’ya geldiğimde diğer ilçelere de gitmemin yanı sıra merkez ağırlıklı ziyaretlerimi yoğunlaştırıyorum. Çünkü ben sadece bölge milletvekili değil, tüm Şanlıurfa’nın seçilmiş milletvekiliyim. Dolayısıyla merkezde bulunan ofisime her ilçeden gelmek daha kolay oluyor. Ancak AK Parti’nin 8 milletvekili var ve bu milletvekilleri bölge seçiciliği yapıyorlar. Milletvekilleri arasında bölgeciliğin yapılması, hizmetlerin aksatılmasına neden oluyor. Çünkü bu şekilde kolektif bir çalışma yürütülemiyor. Biz MHP olarak sadece bir milletvekili olduğumuz için değil, seçildiğimizde Şanlıurfa’nın tümünün milletvekili olma hedefimiz olduğu için bütün vatandaşlarımızın hizmetindeyiz.” ifadelerini kullandı.  

 

‘Elektrik sorununa karşı hep birlikte çözüm aranmalı’

Şanlıurfa’nın en büyük sorunu elektrik olduğunun altını çizen Özyavuz, “Çözebileceğimiz ya da çözemediğimiz sorunlar oluyor. Ama birçok sorunu ben Mecliste dile getiriyorum, çözümleriyle birlikte bakanlıklara iletiyorum. Özellikle elektrik sorunu Şanlıurfa’nın en can yakıcı sorunudur. Sadece bir milletvekili ile bu sorunun çözüm arayışı yetmez, bu soruna karşı tüm Şanlıurfa’nın ayağa kalkması lazım. Meclis kürsüsünde de eğer elektrik dağıtım şirketi yatırım yapamıyorsa, bu soruna çözüm bulamıyorsa şirketle oturup konuşabileceğimizi dile getirdim. Gerekirse devlet tarafından sözleşmesi iptal edilir ve devlet tarafından yönetimi yürütülür. Çünkü artık çözümsüzlüğe doğru gidiyoruz. Öncelikli olarak kentin elektrik sorununu çözüme kavuşturmamız gerekir, ondan sonra diğer sorunların çözümüyle uğraşalım.” sözlerine yer verdi.  



Urfa Değişim



‘ak parti vekilleri bölgecilik yapıyor’ İlçe ve bölge ayrımı yapmadan Şanlıurfa’nın tüm sorunları ‘elektrik sorununa karşı hep birlikte çözüm aranmalı’ mhp Şanlıurfa milletvekili İbrahim Özyavuz milletvekilleri bölge seçiciliği yapıyorlar kolektif bir çal