'AK Parti'ye değil, çalışmayanlara karşıyız'

TAKİP ET

Saadet Partisi Hilvan Belediye Başkan Adayı Hanif Düzme, Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'ı hizmet yapmamakla eleştirdi. Düzme, 'Biz AK Parti'ye değil, çalışmayan kişilere karşıyız.' dedi.

Hilvan’da kırsal mahalleler başta olmak üzere birçok bölgede yeterli hizmet yapılmamasına tepki gösterilirken, 31 Mart Yerel Seçimlerde Saadet Partisi’nden Hilvan Belediye Başkan Adayı olan Hanif Düzme de belediyenin çalışma yapmamasını eleştirdi. Hilvan’ın içinde bulunduğu durum ile ilgili açıklamalarda bulunan Düzme, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık’ın verdiği vaatlerinin beşte birini bile yapmadığını belirtti.

 

‘Verdiği vaatlerin beşte birini bile yapmadı’

İlçeye hizmet yapılmamasının sürekli bütçenin olmadığına bağlanmasına da tepki gösteren Belediye Başkan Adayı Düzme, “Mevcut başkanın belediyecilikte toplamda 11. senesi oldu. Şimdiki dönemde de bir yılı geride bıraktı. Ama verdiği vaatlerin beşte birini bile yapmadı. Bir tek kendi köyüne kilitli parke döşemiş başka da bir şey yapmamış. Gerekçesine gelirsek, diyor ki ‘para yok!’ para her yere aynı geliyor.” dedi.

 

‘Millet Başkana değil, partiye oy verdi’

Hilvan Belediyesi’nin borcu ile ilgili 15 milyon TL’den bahsedildiğini sözlerine ekleyen Hanif Düzme, “Gerçekten bir hizmet yapılmıyorsa bu onların basiretsizliğidir. Yoksa bismillah deyip başlamaları gerekiyor. Zaten millet AK Parti’ye oy verdi. Kimse mevcut Başkanın şahsına oy vermedi. Belediyenin borcu, kesin olmamakla beraber 15 milyon TL’den bahsediliyor. Bu borcun büyük bir kısmı da son dönemlerinde yaptı. Belediyeyi kendi çiftlikleri gibi kullanıyorlar.  Biz gerçekten Ak Parti’ye karşı değiliz. Biz orada çalışmayan şahıslara karşıyız.” ifadelerini kullandı.

 

‘ak parti’ye değil çalışmayanlara karşıyız’ ‘verdiği vaatlerin beşte birini bile yapmadı’ ‘millet başkana değil partiye oy verdi’ 31 mart yerel seçimlerde saadet partisi’nden