AK Partili Başkanlardan Ortak Teşekkür

TAKİP ET

Şanlıurfa'da 31 Mart seçimlerinin ardından sandıklardan zaferle çıkan AK Parti belediye başkan adayları, il başkanı ve Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından düzenlenen basın toplantısında Şanlıurfalılara teşekkür ettiler.

AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezinde gerçekleştirilen basın toplantısına AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül, Eyyübiye Belediye Başkan adayı Mehmet Kuş, Haliliye Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat ve Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli katıldı.

Yıldız: Halkımız, Cumhurbaşkanımızdan yana tercihlerini kullandılar

Büyük bir kalabalığın bulunduğu basın toplantısında kameraların karşısına geçen İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti'nin 17 yıldan beri ülkenin her tarafına hizmet ettiğinin altını çizdi. Yıldız, “17 yıldan beri ülkemize ve milletimize büyük hizmetlerde bulunan partimiz, girmiş olduğu her seçimden de birinci çıkmıştır. Pazar günü yapılan yerel seçimlerde de yine zaferle çıkmıştır. Başta büyükşehir Belediyesi olmak üzere 12 belediyemizde de başarımızı ilan ettik. Bu başarıda bizlerden desteklerini esirgemeyen aziz vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. 17 yıldan bugüne kadar her zaman liderlerinin partilerinin yanında oldular. Seçim sürecince tüm teşkilatlarımızla birlikte girilmedik gönül, sıkılmadık el bırakmamaya çalıştık. Halkımız bir kez daha istikrardan yana Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan yana tercihlerini kullanmışlardır. Tüm halkımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Beyazgül: 2 Milyonun hizmetkarı olarak kolları sıvayacağız

Şanlıurfalı vatandaşların böylesine kutsal bir görevi kendilerine tevdi ettiklerini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül, “31 Mart akşamı itibarıyla ilimizin seçim sonuçlarının tümünü aldık. Şanlıurfa 31 Marttan itibaren büyükşehir hizmetini şahsıma tevdi etmiştir. Öncelikle yüce Allah’a hamd ediyorum. Bu güzel Peygamberler Şehrinde ve güzel insanların bulunduğu şehirde böyle bir vazifeyi, böyle bir hizmetkârlığı üslendiğim için. Şanlıurfalı hemşehrilerim büyük bir teveccüh göstermiş ve ilçelerimizin 12’sinde Cumhur İttifakından yana tavır koymuştur. Buna ek olarak Büyükşehir ile birlikte AK Parti belediyeciliğine evet demiştir. Biz bu saatten sonra 2 milyon insanın hizmetkârı olarak kollarımızı sıvayacak ve yolumuza devam edeceğiz. Hiçbir ayrım yapmadan hizmetlerimizi insanlarımızın ayaklarına götüreceğiz. Tespit ettiğimiz Şanlıurfa’mızın sorunlarına ilişkin çalışmalarımızda herkes topyekûn ortak bir şekilde ilgilenecek. Ve sorunların çözümünde birer payda olacaktır. Aksi halde sorunları çözme noktasında başarılı olamayız. Ben bizlere bu görevi veren Şanlıurfalı hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum. Dediğim gibi ayırt etmeksizin 2 milyon insanın Belediye Başkanı olacağız ve onlara hizmet etmek bizler için büyük bir onur olacaktır.” şeklinde konuştu.

Kuş: Tüm Şanlıurfalıların güvenlerine layık olacağız

Eyyübiye Belediye Başkan adayı Mehmet Kuş, “31 Mart itibarıyla seçimleri tamamladık. Yüce Allah’a hamd olsun ki, Şanlıurfalı hemşehrilerimiz bir tarih yazdılar ve bizi zafere taşıdılar. Ben buradan Eyyübiyeli kardeşlerime, ağabeylerime, ablalarıma amcalarıma dayılarıma çabalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. AK Parti belediye Başkanları olarak en büyük kazancımızın Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ortak çalışmamız ve özellikle Sayın Zeynel Abidin Beyazgül ile birlikte hareket etmemiz bizlerin en büyük şansı olacaktır. Tüm Şanlıurfalı hemşerilerimize hizmet ederek onların güvenlerine layık olacağız.” şeklinde konuştu.        

Canpolat: Emanetiniz artık bizde

Haliliye Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat, emaneti devraldıklarını belirterek, “31 Mart akşamına kadar bizler Halkımıza emanettik, şimdi ise onlar bizlere emanetlerini verdiler. Artık Haliliye ve diğer ilçelerimiz bizlere emanet. Canla başla çıkmış olduğumuz bu yolda bu davada İnşallah, hazırlamış olduğumuz projelerimiz ile Şanlıurfa’mıza hizmet edeceğiz.  İnşallah geçmişte de olduğu gibi AK Parti ailesi olarak vatandaşlarımızın gönlüne hizmetlerimizle taht kurmuştuk, önümüzdeki dönemde de yine aynı şekilde hizmetlerimizi hiç hız kesmeden devam ettireceğiz ve vatandaşlarımızın gönüllerine yapacağımız hizmetler ile taht kuracağız. Bizlere güvenerek destekleyen tüm hakkımıza sonsuz teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Baydilli: Çok çaba sarf ettik

Aday gösterildikleri günden itibaren kapı kapı dolaşarak vatandaşlarla iç içe olduklarını belirten Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, “Aday gösterildiğimiz günden itibaren kapı kapı dolaşarak vatandaşlarımızla kucaklaşarak onlara inşallah yeni dönemde, yapacağımız hizmetleri en iyi şekilde anlatıp onların desteğini almak için çaba sarf ettik, mücadelemizi gösterdik. 31 Mart itibariyle kıymetli Şanlıurfa’mız bizlere inanarak bu güzel şehrimizin kutsal emaneti olan belediye hizmet görevini bizlere emanet ettiler. Ve bizlerde inşallah yeni dönemde hep birlikte hareket ederek Şanlıurfa’mızı en iyi şekilde kalkındıracak ve yine Şanlıurfa’mızı hak ettiği yere getireceğiz. Bizlere bu görevi tevdi eden tüm vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” şeklinde ifade etti.

Cevheri: AK kadroları daha da güçlendirerek yoluna devam ediyor

Ak Parti Kadrolarının Şanlıurfa da daha çok güçlenerek yoluna devam ettiğini söyleyen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, “31 Mart tarihi itibariyle Şanlıurfa yine AK kadroları daha da güçlendirerek yoluna devam ediyor. Vatandaşlarımızın teveccühü ile AK kadrolar görevlerine başlayacaktır. Hamdolsun, 12 artı 1 hedefine ulaştık. Suruç ilçemizde de oylarımızı ciddi manada yükseltti. Bu başarı Şanlıurfa’nındır. Tebriklerin en büyüğünü Şanlıurfalı insanlarımız hak ediyor. Başarıyı onlar sağlamışlardır. Bizler Şanlıurfa’mıza minnettarız. Dün olduğu gibi bu günde daha büyük bir sorumlulukla Şanlıurfa’nın emrinde olacağız.” şeklinde konuştu.





 

beyazgülden seçim açıklaması Şanlıurfa büyükşehir belediye başkanlığını kazanan zeynel abidin beyazgül ak parti İl başkanı bahattin yıldız