Akçakale Belediyespor ile Bozovaspor yenişemedi!

TAKİP ET

Şanlıurfa Süper Amatör Liginde Akçakale Belediyespor ile Bozovaspor karşı karşıya geldi. Zorlu mücadele 0-0 sona erdi.

Akçakale İlçe Stadında ligin 2.haftasında Akçakale Belediyespor ile Bozovaspor karşılaştı. Zorlu mücadeleyi Erhan Kutlu yönetirken yardımcılığını Murat Şimşek ve Muhammed Mustafa Çalışır yaptı.

Akçakale Belediyespor ligin ilk haftasına beraberlikle başlarken Bozovaspor ise lige galibiyetle başladı. Hem Bozova temsilcisi hem Akçakale temsilcisi maç öncesi galibiyet için geldiklerini ifade etti.

Akçakale İlçe Stadında oynanan karşılaşma Urfa Değişim TV ekranlarında naklen yayınlandı.

Akçakale Belediyespor: Vedat Yüksel, Vedat Ertan, Mehmet Cüüt, Abdülaziz Azemoğlu, Mehmet Hasan Caylan, Yunus Polat, Bereket Üzümcü, Mehmet Sinan Badur, Ahmet Yıldırım, Mehmet Faruk Gümüştaş ve Ömer Dağlı

Bozovaspor: Harun Aslan, Özkan Durna, İsmail Durbin, Yusuf Aydın, Remzi Pamuk, Abdulhakim Doğan, Murat Şimşek, Hasan Merva Çelik, İbrahim Halil İnce ve Adem Ekinci

Orta alan hakimiyeti şeklinde geçen mücadelede kazanan çıkmazken her iki takım doldur boşalt taktiği ile gol bulmaya çalıştı. Çok sayıda taraftarında izlediği maçta karşılaşmanın hakemi 10 dakika uzatma vermesine rağmen hem Bozova temsilcisi hem Akçakale temsilcisi gol bulmakta zorlandı.

90 dakika sonunda gol sesi çıkmayınca mücadele 0-0 eşitlikle tamamlandı. Bu sonuçla birlikte Akçakale Belediyespor’un puanı 2’ye yükselirken Bozovaspor’un puanı ise 4’e çıktı.

Ligin 3.haftasında Bozovaspor sahasında Suruç Gençlikspor ile karşılaşacak. Akçakale Belediyespor ise deplasmanda Hilvan Belediyespor ile mücadele edecek.

Foto: Tevfik Kapçı

Bozovaspor Akçakale Belediyespor