Akçakele'ye 6 havan topu düştü: 13 yaralı

TAKİP ET

Barış Pınarı Harekatı devam ederken Suriye tarafından 6 havan topu daha Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesine düştü. Patlama nedeniyle 13 kişi yaralandı.

Suriye'den atılan 6 havan topu daha Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesine düştü. İlk bilgilere göre, bina ve araçlara isabet eden roketler nedeniyle çok sayıda kişi yaralandı.

ilçeye düşen havan toplarından birisi kaymakamlığı isabet etti. Patlamanın etkisiyle 7 kişi yaralandı. İlçede caddeye düşen ikinci havan topu caddeye düştü. Patlama nedeniyle olay yerinde bulunan 3'ü çocuk toplam 6 kişi olay yerinde yaralandı. Yaralılar Akçakale Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi. ilçede düşen diğer 3 havan topu ise evlere isabet etti. Polis ve Jandarma ilçede sık sık anons yaparak vatandaşların dışarı çıkmaması yönünde uyarı yaptı. Polis ve Jandarma ilçede güvenlik önlemlerini arttırdı.





 

4 havan topu daha düştü: Çok sayıda yaralı var barış pınarı harekatı devam ederken suriye tarafından 4 havan topu daha Şanlıurfa ın akçakale ilçesine düştü