Akşener söz verdi "Yapmazsam yakama yapışın"

TAKİP ET

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçim çalışmaları kapsamında Şanlıurfa'ya gelerek vatandaşlara hitap etti.

Şanlıurfa'da partisinin 1. Sıra Milletvekili Adayı Emin Yetim adına Haleplibahçe Mahallesinde açılan seçim irtibat ofisinin açan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, burada halka hitap etti.
İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı iş adamı Emin Yetim adına Haleplibahçe Mahallesinde açılışı gerçekleşen seçim irtibat bürosunun açılışına İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti Mali İşler Başkanı, Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı M. Sadık Köroğlu,  İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adaylarının yanı sıra onbinlerce vatandaş katıldı.

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri için partilerin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Şanlıurfa’ya gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, GAP havaalanından partililer tarafından karşılanarak İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Emin Yetim’in seçim irtibat bürosunun açılışına katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.

Halka hitap eden Akşener vatandaşlara “Eğer sorunlarınızı çözemezsem yakama yapışın" dedi.

"BU SÖZLERİ TUTMAZSAM YAKAMA YAPIŞIN"

Daha sonra sözlerine bu şekilde devam ederek “Şanlıurfa için verdiğim sözleri tutmazsam yakama yapışın.  Sizlere görev veriyorum, eğer bu sözler yerine gelmezse şuradan yakamdan tutup hesap sorabilirsiniz.  1. Sözüm Şanlıurfa'nın en büyük problemlerinden biri olan GAP sulama projesi kapsamında yıllardır ihmal edilen Hilvan’ın tamamı, Siverek ilçemizin Çaylarbaşı, Karakeçi ve Viranşehir’in Eyüp Nebi bölgesi sulama alanını dışında bırakılmasıdır. Biz bu sorunu kapsama alanına alacağız. 2.  Sözüm sorun çözüldüğü takdirde Şanlıurfa'da çiftçilerin su elektrik sorunları çözülmüş olacaktır. Ayrıca bundan kaynaklı ekonomik anlamda Urfa'nın kalkın, Urfa sanayisinin gelişmesi ve Urfa'nın başka illere çalışmaya giden mevsimlik işçilerin artık kendi işlerinde çalışmasını sağlayacağız. Vekillerimiz bizden söz vermemizi bekleyip ve bu sözleri çözmemizi istiyor ben de sizlere söz veriyorum sizler de şahidesiniz bu sözler tutulacak.” Dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İYİ Parti Şanlıurfa Şanlıurfa