Aktaş: ''Gazeteciler her türlü zorluğa rağmen görevini başarıyor''

TAKİP ET

Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Kenan Aktaş "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve İdareciler Günü" münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Mesajında tüm dünyayı etkisi altına alan COVİD 19 sürecine vurgu yapan Aktaş gazetecilerin pandemi sürecinde de görevlerini başarıyla yerine getirdiklerini vurguladı.

Basın mensuplarının gece-gündüz demeden, her ortamda haberden habere koşarak vatandaşların ortak sesi olmakla birlikte, vatandaşla devlet arasında köprü görevi yaptığını belirten Aktaş “ Gazeteciler bugün de bu önemli görevi yağmur, çamur, demeden tüm Dünya’yı etkisi altına alan pandemi sürecinde de büyük özveri ile yerine getirmekle birlikte 100 yılda bir göreceğimiz salgın sürecinde de bizler için, toplumu bilgilendirmek için ön saflarda görevlerini yapmaya devam ediyorlar dedi.

Aktaş " Covid-19 salgını her alanda tüm dünyayı etkisi altına alarak çok ciddi değişimler yaşanmasına neden olurken yaşanan tüm bu değişimlerle birlikte Ülkemizde dolayısıyla bölgemizde görev yapan gazetecilerin yaşamlarını da büyük oranda etkilemiştir “ dedi.

10 Ocak dolayısıyla İdareciler Gününü de unutmayan Aktaş yayımladığı mesajında “İdarecilerimiz, kamu hizmetlerinin daha etkin, verimli, adil ve şeffaf bir şekilde sunumunda halkı sadece yöneten değil, aynı zamanda halka hizmet eden bir anlayışı temsil ederek, idare sisteminde parlak bir dönemin başlamasını sağlamışlardır. İdarecilerimiz de  özverili çalışmalarını  pandemi sürecinde de sürdürerek  milletimizin gönlünde daima yaşayacak ve milletimize hizmet etmeye devam edeceklerdir , bu duygu ve düşüncelerle başta ilçemizde görev yapan gazeteci ve idarecilerin  “10 Ocak Çalışan Gazeteciler ve İdareciler gününü”  kutluyorum dedi.