Alaattin Çakıcı yakınlığıyla bilinen isimden büyük iddia

TAKİP ET

Ceza infaz düzenlemesiyle cezaevinden çıkan Alaattin Çakıcı'ya yakınlığıyla bilinen Vahit Kayrıcı, Şanlıurfaspor hakkında skandal sözler sarf etti.

Şanlıurfaspor’un şampiyonluk havasına girdiğini Çorumspor’un buna cevap vermesi gerektiğini ifade eden MHP Çorum Milletvekili adayı, Vahit Kayrıcı ‘Kirli Plan’ diyerek ortaya büyük iddia attı.

Arnavutköy deplasmanında Şanlıurfaspor’un 6-0'lık galibiyet sonrası soyunma odasında coşkulu bir hava oluşmasını ve bunun karelerinin sosyal medyada dolaşması Çorumspor sempatizanları tarafından farklı noktalara çekildi.

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum 1. Sıra Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı Şanlıurfaspor’un soyunma odasında çekilen bu fotoğrafı paylaşan Kayrıcı, Şanlıurfaspor Kulübünü zan altında bırakacak ifadeler kullandı. 

KİRLİ TEZGAH İDDİASI!

Şanlıurfaspor’un maç fazlasıyla 2 puan Çorumspor’un önünde olduğunu söyleyen MHP’li isim Vahit Kayrıcı''Henüz lig bitmemiş ve Şanlıurfaspor maç fazlasıyla 2 puan önümüzde yer almaktayken bu kadar kesin ifadelerle şampiyonluk ilan edilmesi kirli planların tezgahlandığını akıllara getirmektedir. Çorum Futbol Kulübü eksik olan maçını oynayarak gereken cevabı sahada verecektir. Şampiyonluk yarışında tartışmasız en öndeki kulüp olarak rakiplerimize saygı duymakla beraber kale arkası oyunlara müsaade etmeyeceğimizi buradan ilan ediyoruz. Çorum Futbol Kulübünün ve inanmış Çorumspor camiasının yanında olduğumuzu, kulübümüzün haklarının gasp edilmesine müsaade etmeyeceğimizi kamuoyunun dikkatine sunarız. Politikacılara kendi işlerini yapmalarını, ellerini futbol sahalarından çekmelerini tavsiye ederim. Zira Şanlıurfaspor bizim düşmanımız değil rakip takımımızdır. İnanıyoruz ki ne Şanlıurfaspor ne de Şanlıurfaspor taraftarı vatandaşlarımız bu "çürük ip"le kuyuya inmeyecektir.'' Şeklinde ifadeler kullandı.

PRİM SÖZÜ

 Milliyetçi Hareket Partisi Çorum 1. Sıra Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı'nın Çorum Futbol Kulübü’ne bugün oynayacağı İnegölspor maçı için prim sözü verdiği ileri sürüldü.

İddiaya göre Çorum FK takımı İnegölspor'u mağlup ederse Kayrıcı 50 bin lira galibiyet primi verecek. 

Cakıcı Şanlıurfaspor