Ali Hoca'dan futbolculara tebrik, Zengin'e tepki

TAKİP ET

TFF 2.Lig play-off çeyrek final mücadelesinde İstanbul'da rakibi Fatih Karagümrük'e 2-1 yenilerek play-off mücadelesine veda eden temsilcimizin Teknik Direktörü Ali Tandoğan maç sonrası oyuncularını tebrik etti. Rakip oyuncu Erkan Zengin'e sitem etti.

TFF 2.Lig, play-off mücadelesine ilk maçta Şanlıurfa’da oynanan maçta temsilcimiz rakibi Fatih Karagümrük’e 1-0 yenilerek play-off yolunda ağır bir darbe aldı. Yine bu maçta hakem hataları nedeniyle Şanlıurfaspor maçtan istediği puanları çıkaramamıştı.

 

Play-off mücadelesinin rövanş maçına sıkı bir şekilde hazırlanan temsilcimiz, kentin ileri gelenleri ve belediyeleri tarafından para yardımı yapılarak oyunculara ödenmeyen primlerin bir kısmı ödendi.

 

Ancak, temsilcimiz önceki gün deplasmanda 90 dakika boyunca tek kale oynamasına rağmen mücadele de galibiyeti getirecek golü atamayınca sahadan yenik ayrılarak play-off mücadelesine veda etti. Yine aynı karşılaşmada rakip takım 10 kişi ile mücadele etmesine rağmen temsilcimiz sayısız gol fırsatını değerlendiremedi.

 

Maç sonrası sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Teknik Direktör Ali Tandoğan, oyuncularını tebrik ederek şu mesajı paylaştı; “Oyuncular inanılmaz bir oyun sergiledi. Maçı tek kale oynamamıza rağmen beklenmedik kaleci hatasından maçı kaybettik. O sahada her şeylerini vermeye çalışan tüm oyuncularıma teşekkür ederim. Bir de Erkan Zengin’e yazıklar olsun.  Yıllarca ağabey diyerek bize saygı gösteren çocuk gitmiş,  bize sahada ve saha dışında yapmadığı terbiyesizlik kalmadı. Devre arasında her konuda suçlu olmasına rağmen sırtımdan gelip bana vurup kaçmasına söyleyecek bir şey bulamıyorum. Tüm takım arkadaşları gelip özür dilemesi ve herkesin takım içerisindeki hal ve hareketlerinden nefret etmesine rağmen bu karakteri bozulmuş futbolcuya yazıklar olsun diyorum”



Mehmet Halhalli / Urfa Değişim Gazetesi

tff 2.lig play-off mücadelesi fatih karagümrük rakip oyuncu erkan zengin haberler Şanlıurfa son dakika