Ali Koç: Şanlıurfa için bilet almayın, plan yapmayın

TAKİP ET

Fenerbahçe'nin olağanüstü genel kurul toplantısı yapıldı. "Ligden çekilme opsiyonumuzu masadan kaldırıyoruz" diyen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Şanlıurfa'da oynanacak Süper Kupa maçı için de; "İki kere taraftarımıza çağrıda bulundum. Bilet almayın, plan yapmayın diye." dedi.

Taraftarlara Şanlıurfa'ya seyahat planı yapmamaları ve Süper Kupa bileti rezerve etmemeleri çağrısında bulunan Koç, Süper Kupa'ya çıkmamaları ve Türkiye Kupası'na 2 sezon katılmamaları yönünde görüş bildirdi.

Fenerbahçe Olağanüstü Genel Kurulu, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde gerçekleşti. Başkan Ali Koç, kongre üyelerinden gelen talepleri aktararak, "Lige devam edeceksek maçlara U-19 ile çıkmanın da bir esprisi yok. Edin Dzeko'ya, Tadic'e, Mert Hakan'a buradan sesleniyorum; sizin istediğinizi genel kurul da istiyor, çıkın ne yapacaksanız yapın o şampiyonluğu bize getirin" dedi.

Koç, son 13 senede 1 kere şampiyon olmanın kabul edilemez olduğunu ve Fenerbahçe'ye operasyon yapıldığını söyledi. Fenerbahçe'nin teslim olmayacağını ve itiraz bayraklarını kaldırdıklarını vurgulayan Koç, esas mücadelenin bugünden itibaren başladığını belirtti.

Taraftarlara Şanlıurfa'ya seyahat planı yapmamaları ve Süper Kupa bileti rezerve etmemeleri çağrısında bulunan Koç, Süper Kupa'ya çıkmamaları ve Türkiye Kupası'na 2 sezon katılmamaları yönünde görüş bildirdi.

Yayın havuzundan çıkamıyoruz diyen Koç, kaptanlara seslenerek, "Edin Dzeko'ya, Tadic'e, Mert Hakan'a buradan sesleniyorum; sizin istediğinizi genel kurul da istiyor, çıkın ne yapacaksanız yapın o şampiyonluğu bize getirin" dedi.

Ali Koç’tan kaptanlara mesaj: “Çıkın o şampiyonluğu bize getirin”

Ali Koç, kongre üyelerinden gelen talepleri tek tek anlatarak şunları söyledi:

“Maçlara U-19 ile çıkmanın da bir esprisi yok lige devam edeceksek. Edin Dzeko’ya, Tadic’e, Mert Hakan’a buradan sesleniyorum; sizin istediğinizi genel kurul da istiyor, çıkın ne yapacaksanız yapın o şampiyonluğu bize getirin. Taraftarımıza çağrıda bulundum; seyahat planı yapmayın dedim. 2 Nisan akşamındayız, lütfen Şanlıurfa’ya seyahat planı yapmayın, Süper Kupa bileti rezerve etmeyin. İki opsiyonumuz var, hiç çıkmamak, ikinci opsiyonumuz U-19 takımı ile çıkmak. Büyüklerimizden aldığımız görüş, radikal bir karar olacaksa Süper Kupa ile başlanmalı dendi, ben buna katılıyorum. Sen bize diyeceksin ki, ülke puanı helal olsun yeni bir tarih belirleyeceğiz, ondan sonra rakibimiz kabul etmedi diyeceksiniz diyeceksin. Avrupa’da oynayan takımlar takvimi değiştirecek ama bizim federasyonumuz Süper Kupa tarihini değiştirmeyerek hem şampiyonluk hem de Avrupa yoluna taş koyacak. Dolayısıyla bu maça çıkmayalım diyen o kadar çok insan var ki.”

Fenerbahçe Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Şanlıurfa