Ali Sürmeli hayranlarını uyardı!

TAKİP ET

Bingöl Solhan ilçesinde dünyaya gözlerini açan Türk Sinemasının ünlü simalarından Ali Sürmeli sosyal medya üzerinde adına açılan fake hesaplara itimat edilmemesini hayranlarına söyledi.

Geçen haftalarda annesini kaybeden ve büyük üzüntü yaşayan Ali Sürmeli, twitter’da açılan hesabın ve atılan tweet’lerin kendisine ait olmadığını açıkladı.

Sürmeli Ali Sürmeli, resmi instagram sayfasından yaptığı yazılı paylaşımda “Adıma açılmış twitter hesabıyla ilgim yoktur” dedi.

Yılmaz Güney’in hayranı olarak da bilinen Sürmeli daha önce yaptığı bir konuşmada Beş yaşından beri  sinemaya. Kaçıp sinemaya giderdim en çok da Yılmaz Güney’in filmlerini severmiş. Hiç abim olmadığı için herhalde onu abim zannederdim.” diyor. “Bir gün bir gazetenin ekinde Yılmaz Güney’e mektup yazmak isteyenler için bir posta kutusu numarası verdiler. Ben de hemen yazdım. Bir de baktım cevap geldi. Bu işin okulu var oraya git diyordu.”

Ünlü aktör Ali Sürmeli son günlerde yaşadığı zorlu süreçten sonra adına açılan fake hesaptan dolayı şoke oldu. Ali Sürmeli, resmi instagram sayfasından yaptığı yazılı paylaşımda “Adıma açılmış twitter hesabıyla ilgim yoktur” dedi.

Güney Sürmeli