Alışveriş yapacakları ilgilendiren haber! Yüzde 50 indirim geliyor

TAKİP ET

Tarım Kredi marketleri 16 Ekim'den itibaren bazı ürünlerde yüzde 50'ye varan indirim kararı aldı. Zincir marketler de bazı ürünlerde indirim yapacağını duyurmanın ardından mobilyacılar da yılsonuna kadar zam yapmayacaklarını açıkladılar.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Zincir marketlerimiz başta olmak üzere tüm esnafımızı, işletmelerimizi, yapacakları indirimlerle enflasyonla ve hayat pahalılığıyla mücadelemize destek vermeye davet ediyorum." diyerek indirim çağrısı yapmıştı.

 Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Tarım Kredi ve zincir marketler indirim kararı alırken, mobilya sektörü de yılsonuna kadar fiyatları sabitledi. Tarım Kredi marketleri bazı ürünlerde yüzde 50'ye varan indirim kararı aldı.

‘’ YÜZDE 50'YE VARAN İNDİRİM GELİYOR’’

 Tarım Kredi marketlerinde mevcut indirim kampanyalarına ek olarak süt, peynir, pirinç, nohut, mercimek, ayçiçeği yağı, salça, çay, un gibi temel ihtiyaç ürünleri ile deterjan, sabun, kâğıt peçete ve kâğıt havlu gibi temizlik ürünlerinde yüzde 50'ye varan indirim yapılacak.

Ayrıca, Tarım Kredi'de cumartesi, pazar ve pazartesi günleri, çiftçilerden doğrudan tedarik edilerek satışı yapılan patates, soğan, elma, portakal, domates ve salatalık gibi meyve ve sebze ürünlerinde de "manavda taptaze indirim" kampanyası devam edecek.

Alışveriş Yüzde 50 indirim