Altay, maç başına kalesinde yaklaşık 2 gol görüyor

TAKİP ET

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Altay, bu sezon ligde oynadığı 11 karşılaşmada kalesinde 21 gol görerek maç başına 1,9 gol yeme ortalamasına sahip oldu.

Trendyol 1. Lig’de sezona transfer yasağının yanı sıra maddi sorunlar ve kayıplarla giren Altay, ligin ilk 11 haftasında gösterdiği performansla puan tablosunda son sırada yer aldı. Sadece 5 puanı bulunan siyah-beyazlılar, birçok alanda da ligin en kötü takımlarından biri oldu.

İzmir ekibi, skor üretme konusunda sorunlar yaşamasının yanı sıra kalesini gole kapatmakta da zorlanıyor. Siyah-beyazlılar, şu ana kadar sadece golsüz berabere kalınan Giresunspor ve 1-0 kazanılan Tuzlaspor maçında kalesini gole kapatmayı başarırken, ligdeki Şanlıurfaspor (2), Kocaelispor (3), Göztepe (1), Erzurumspor FK (4), Bodrum FK (1), Ümraniyespor (3), Gençlerbirliği (3) Sakaryaspor (2) ve Bandırmaspor (2) maçlarında ise toplam 21 gol yedi.

Böylelikle Altay, maç başına kalesinde 1,9 gol görme ortalamasıyla Tuzlaspor'la birlikte ligde bu alanda en kötü iki takım konumunda bulunuyor.

Altay Trendyol 1. Lig 21 gol görerek