Amedspor – Şanlıurfaspor: 1-0

TAKİP ET

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Şanlıurfsapor, bugün Diyarbakır Stadyumunda Amedspor ile karşılaşacak. Mücadele ev sahibi Amedspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Amedspor ve Şanlıurfaspor, bugün Diyarbakır Stadyumunda karşı karşıya geldi. Güneydoğu derbisinin hakemliğini Ozan Ergün yaparken yardımcılıklarını ise Ahmet Şimşek ve Mehmet Kağan Bingül yaptı. Karşılaşmanın dördüncü hakem Aytaç Geçgel oldu.

Amedspor’un ilk 11’i: 41. Cantuğ Temel, 3. Anıl Şahin, 6. Kerem Çağatay, 10. Ömer Bozan, 17. Okan Deniz, 23. Oğuz Çetinkaya, 24. Mehmet Alaeddinoğlu, 40. Eyüpcan Delibalta, 58. Abdussamed Karnuçu, 72. Mansur Çalar, 93. Yasin Abdioğlu

Şanlıurfaspor’un ilk 11’i: 45. Aydın Bağ, 5. İbrahim Sürgülü, 6. Feyyaz Belen, 8. Cumali Bişi, 9. Kemal Rüzgar, 10. Behlül Aydın, 11. Bünyamin Balat, 21. Seyit Gazanfer, 61. Semih Karadeniz, 66. Mehmet Alp Kurt,74. Mert Çapar

Karşılaşmanın ilk dakikalarında Şanlıurfaspor, Amedspor'a göre daha etkili oynuyor. Mücadele de zaman zaman yabancı maddeler sahaya atıldı.

21' Amedspor'da Anıl Şahin sarı kart gördü.

45' dakikada ev sahibi ekip Mehmet Alaeddinoğlu'nın şık golüyle 1-0 öne geçti.

Karşılaşma ilk yarısı ev sahibinin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

61' dakikada Şanlıurfaspor'da Mehmet Alp Kurt oyundan alınarak yerine Mustafa Durak dahil oldu.

67.dakikada Cumali Bişi sarı kart gördü. Bişi'nin kart görmesiyle sonraki maçta cezalı duruma düştü.

77.dakikada Amedspor'da Okan Deniz kenara geldi. Yerine giren oyuncu Mehmet Gürkan Öztürk oldu.

80.dakikada Şanlıurfaspor'da Behlül Aydın yerini Ömer Uzun'a bıraktı.

85 dakikada hakem Ozan Ergün,  Amedspor'dan Mehmet Gürkan Öztürk ve Şanlıurfaspor'dan Feyyaz Belen'e sarı kart gösterdi.

Karşılaşmanın sonuna 6 dakikalık uzatma eklendi.

90+2'de Amedspor'da Mansur ve Yasin çıktı, giren oyuncular Yunus ve Cengiz oldu.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol çıkmayınca Amedspor sahasında 3 puana uzanan taraf oldu. Bu sonuçla birlikte Şanlıurfaspor liderliği koltuğu kaptırarak 3.sıraya geriledi. Amespor ise ikinci sırada kaldı. 

Amedspor Şanlıurfaspor TFF 2.Lig Beyaz Grup