Analig Voleybol Heyecanı Şanlıurfa'da Yaşandı

TAKİP ET

2018 - 2019 Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol Güneydoğu Anadolu Bölgesi Grup müsabakaları Şanlıurfa'da yapıldı.

Spor Genel Müdürlüğü, Spor Faaliyetleri Daire Başkanlığı tarafından organize edilen Anadolu Yıldızlar Ligi Projesi kapsamında yapılan Voleybol Grup Müsabakaları heyecanı Yenice ve 11 Nisan Spor salonunda gerçekleştirilen açılış seremonisiyle başladı.

Seremoniye Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili İbrahim Alp, Şube Müdürü Murat Önen, idareci antrenörler ve sporcular katıldı.

ALP, “ŞANLIURFA BİRÇOK ORGANİZASYONA EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR”

2018 - 2019 Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol Güneydoğu Anadolu Bölgesi Grup müsabakalarının fairplay çerçevesi içinde geçmesinden mutlu olduklarını belirten İl Müdür Vekili İbrahim Alp müsabakalarda dereceye giren illeri tebrik etti.

Şanlıurfa’nın birçok organizasyona ev sahipliği yaptığını aktaran Alp, “Şanlıurfa’mız Anadolu Yıldızlar Ligi gibi birçok organizasyona ev sahipliği yapmıştır yapmaya da devam etmektedir. Şanlıurfa’ya Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hakkari, Mardin, Siirt, Batman ve Kilis illerinden gelen tüm antrenör ve sporculara başarılar diliyorum.”

9 İL 204 SPORCU MÜCADELE ETTİ

22 – 24 Aralık 2017 tarihleri arasında Yenice ve 11 Nisan spor salonunda yapılan müsabakalarda 9 ilden 108 bayan, 96 erkek olmak üzere toplam 204 sporcu kıyasıya mücadele etti.

Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hakkari, Mardin, Siirt, Şanlıurfa, Batman ve Kilis illerinden gelen sporculara gerçekleştirilecek müsabakalarda başarılar dileyen Şanlıurfa Gençlik ve Spor Şube Müdürü Murat Önen ise müsabakalara katılan illere teşekkür etti.

Dereceye giren takımlara madalya ve başarı belgeleri verildi.