Ankara'da Şanlıurfa'nın eğitimi ele alındı

TAKİP ET

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in ev sahipliğinde, Şanlıurfa'nın eğitim alanındaki yatırımları Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak ve milletvekillerinin katılımıyla ele alındı.

Şanlıurfa’nın eğitim alanında yapılacak yatırım ve diğer ihtiyaçlar için Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in ev sahipliğinde Ankara’da milletvekillerinin katılımı ile bir görüşme gerçekleşti.

Daha önce Şanlıurfa ziyaretinde eğitimle ilgili ihtiyaçlar için kentin ileri gelenleri ile bir araya geleceğini duyuran Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, başta Vali Hasan Şıldak ile beraber milletvekilleri Bekir Bozdağ, İbrahim Eyyüpoğlu, Hikmet Başak, Cevahir Asuman Yazmacı, Faruk Pınarbaşı ve Abdurrahim Dusak, İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu bir görüşme yaptı.

Toplantıda Şanlıurfa’nın eğitim alanındaki eksiklikleri ele alındı.

Konuyla ilgili Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, X hesabındaki paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin'in ev sahipliğinde TBMM Başkanvekilimiz Sayın Bekir Bozdağ  ve Milletvekillerimizin katılımıyla yatırımlar ve diğer ihtiyaçlarımızı ele aldığımız Şanlıurfa Eğitim Değerlendirme Toplantısını gerçekleştirdik. Bakanlığımızın desteğiyle Şanlıurfa’da birinci önceliğimiz olarak eğitim çok daha güçleniyor.”

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak