Antalya'daki fuarda Urfalı iş adamları adından söz ettirdi

TAKİP ET

Şanlıurfa iş adamları'ndan Bakır Kama, Mehmet Aslan, Halil Bayaltun, Bakır karataş'ın ev sahipliğinde Antalya'da düzenlenen Lüks hırdavat fuarına ilgi oldukça yoğun, Türkiye genelinde yüzlerce firmanın katıldığı fuarın açılışının Şanlıurfa Önceki Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi yaptı.

Türkiye genelinde yüzlerce firmanın katıldığı fuarın açılışını eski Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve yanındaki iş adamları yaptı.

ANTALYA’DA ŞANLIURFA TANITILACAK

Fuarın açılışında bir konuşma gerçekleştiren Çiftçi, Urfa’mızın her yönüyle ciddi tanıtımı yapılacağını ifade ederek şunları kaydetti: “Urfalı işadamlarımızın böylesine görkemli bir fuara imza atması bizleri oldukça sevindirmiştir. Burada Urfa’mızın her yönüyle ciddi tanımı, anlatımı yapılacak, bu güzel organizasyona imza Bakır Kama, Mehmet Aslan, Halil Bayaltun’a, Bakır Kartaş’a ve diğer emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Fuar aynı zamanda Antalya ve Akdeniz’de yaşayan hemşerilerimiz için güzel olmuştur. Gelen (fuara) insanlara memnuniyetlerini dile getiriyorlar” dedi.

“URFA’MIZIN TANITIMI, GELİŞİMİ İÇİN BURADAYIZ”

“Bizler kendi tanıtımızdan ziyade, Urfa’mızın tanıtımı, gelişimi için buradayız” diyen Urfalı İşadamı Bakır Kama ise, “fuarda çok güzel anları yaşıyoruz burada, ilgi oldukça yoğun; fuarımıza katılan, açılışımız yapan önceki Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçiye çok teşekkür ediyoruz. Bizleri burada yalnız bırakmadı” ifadelerini kullandı.

Nihat Çiftçi Türkiye Antalya