Antep'ten takdir toplayan uygulama

TAKİP ET

Koronavirüs tedbirleri kapsamında 2 günlük sokağa çıkma yasağı uygulanırken, bu süreçte pazarcı esnafının mağdur olmaması için Gaziantep Valiliği harekete geçti. Valilik, pazarcı esnafının mağdur olmaması için tüm ürünleri satın alma kararı aldı.

İçişleri Bakanlığı tarafından alınan kararla 30 büyükşehir ve Zonguldak’ta 2 gün boyunca sokağa çıkma yasağı uygulandı. Ancak bu süreçte sokağa çıkamayan esnaflar bozulacak ürünlerini nasıl satacaklarını düşünmeye başladılar. Bu durumda Gaziantep Valiliği esnafların mağdur olmaması için harekete geçti.

 

Valilik ürünleri satın alma kararı aldı

Gaziantep Valisi Davut Gül, sosyal medyada yaptığı açıklamada, “Pazarcı esnafımızdan pazara çıkamadığı için bozulma ihtimali olan ürünü bulunan hemşehrilerimiz, bizimle irtibata geçsin. İstiyorlarsa bütün ürünlerini satın alacağız. Tarım İl Müdürlüğü 05308435252 Watsap hattı. Lütfen sadece mesaj yazın.” ifadelerini kullandı.

Bu uygulama ise toplum tarafından takdir topladı.



Urfa Değişim

 

antep’ten takdir toplayan uygulama İçişleri bakanlığı tarafından alınan kararla 30 büyükşehir ve zonguldak’ta 2 gün boyunca koronavirüs tedbirleri kapsamında gaziantep valisi davut gül