Antep yaptı; gözler Beyazgül'de

TAKİP ET

Korona virüs salgınına karşı vatandaşların sağlığını korumak için gece gündüz çalışan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin, sahada çalışan personellerine bin lira ikramiye vereceklerini açıkladı. Başkan Fatma Şahin'in açıklamasının ardından gözler Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerine çevrildi.

Çin’in Wuhan kentinden dünyaya hızla yayılan ve binlerce insanın ölümüne neden olan korona virüse karşı ülke genelinde alınan tedbirler devam ediyor. Korona virüs nedeniyle ilk günden itibaren tedbirlerini artıran Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ilk müjdeyi personellerine verdi. Başkan Fatma Şahin, kent genelinde sahada çalışan personellerine yönelik bin lira ek ödeme yapılacağını açıkladı. Başkan Şahin’in açıklaması personeller arasında sevinçle karşılanırken, gözler Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyelerine çevrildi. Şanlıurfa’da vatandaşların sağlını korumak ve ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla mesai gözetmeksizin gece gündüz çalışan büyükşehir ve ilçe belediyelerde çalışanlara ek bir ödemenin yapılıp yapılmayacağı ise merak konusu oldu. Gözler şimdi Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve ilçe belediye başkanlarına çevrildi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, telekonferans sistemi ile görüşme yaptığı daire başkanlarından yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alarak, “Vatandaşlarımıza nasıl sosyal destek hizmeti veriyorsak, çalışanlarımıza da sosyal destek vereceğiz. Günlük 33 lira olan desteğimiz aylık bin lira olarak personellerimize vereceğiz.” diye konuştu.



Urfa Değişim

antep yaptı; gözler beyazgül’de korona virüs salgınına karşı vatandaşlar gaziantep büyükşehir belediyesi ödemenin yapılıp yapılmayacağı korona virüs nedeniyle ilk günden itibaren