Arar, Bingöl'e kahkaha attı!

TAKİP ET

Ünlü sanatçı Funda Arar, Yavuz Bingöl'ün Şanlıurfa'da verdiği ve 8 kişin katıldığı konseri hakkında konuştuğu sırada gülme krizine girdi.

Kıbrıs’ta sahneye çıkan Funda Arar, konser öncesi gazetecilerle bir araya geldi. Yavuz Bingöl’ün 8 kişilik konserini yorumlayan Funda Arar, kahkahalara boğuldu.

Şanlıurfa'da ‘Şanlı’ unvanının verilişinin 39. yıldönümü etkinliklerinde konser vermesi beklenen türkücü Yavuz Bingöl, alanda sadece 8 seyircinin bulunması nedeniyle konserini iptal etmişti. Bingöl, sosyal medya hesabından konuyla ilgili ilginç bir açıklamada bulunmuştu.

Bingöl paylaşımlarında şu ifadeleri kullanmıştı:"Arkadaşlar selamlar. Benim Urfa konserimin iptal edilmesi ve konsere 8 kişi gelmesinin iptal nedeni olarak gösterilmesi sosyal medyada çok konuşuluyor bu ara. Urfa konserim teknik nedenlerden dolayı Temmuz ayı sonuna ertelenmiştir, öncelikle bunu söylemek isterim. Ayrıca, 8 kişi de benim için değerli bir müzik dinleyicisidir."

Funda Arar’ın, Yavuz Bingöl’ün Şanlıurfa’da düzenlenen konserine 8 kişinin katılmasını soran gazetecilere verdiği cevap ise çok konuşuldu. “Benim başıma böyle bir şey gelmedi. Kendi bileceği iş tabii ki.” diyen Funda Arar sözlerini bitiremeden kahkalara boğuldu.

O anlar kameralara yansırken Arar’ın kahkaha görüntüleri gündem oldu.

Funda Arar Bingöl