Aras'tan Vali Ayhan'a ziyaret

TAKİP ET

Urfa Değişim Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Aras, Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette yerel basının sorunları konuşuldu. Vali Ayhan, kentte renkli olarak basımı yapılan gazetemizi beğendiğini söyledi. 

Yerel basına yakınlığı ile bilinen Vali Salih Ayhan, kentte çalışan yerel ve ulusal basın mensupları ile sık sık görüşerek kentin sorunlarını vatandaş ile yetkililer arasında köprü vazifesi gören basın mensuplarından dinlemeye devam ediyor. 

VALİ AYHAN'A ZİYERET

Gazetemizin yönetim kurulu başkanı Mahmut Aras, basınla iç içe olan Vali Ayhan’ı makamında ziyaret ederek hem kentin sorunlarını hem de basının yaşadığı problemleri aktardı. Aras, toplantıda renkli olarak basılan gazetenin 13 ilçeye gittiğini ve her ilçenin sorunlarına gazetesinde yer verdiğini aktardı.

GAZETENİN RENKLİ OLMASI BİR AYRICALIKTIR

Toplantıda konuşan Vali Ayhan, gazeteyi çok beğendiğini, tamamen tarafsız ve ilkeli şekilde davranılmasını diledi. Gazetenin renkli olmasının ayrıca kent için avantaj olduğunu vurguladı. Gazetenin hem sayfa olarak hem haber içeriğinin zengin olması artı bir değer olduğunu söyledi. 

KENTİN SORUNLARINI BASIN MENSUPLARINDAN DİNLEYECEĞİM

Vali Ayhan sözlerini şu şekilde sürdürdü, “Bundan sonraki süreçte basın mensupları ile sürekli bir araya geleceğim. Kentin sorunlarını onların ağzından dinleyeceğim. Bu uğraşta emek veren bütün basın mensuplarının emeklerine sağlık diliyorum” şeklinde konuştu.

Urfa Değişim Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Aras Urfa Değişim Gazetesi Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan yerel basının sorunları