Arif Kocabıyık Urfalı vekil ile belediye başkanını uyutmadı!

TAKİP ET

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla siyasileri diken üstünde bırakan sosyal medya fenomeni Arif Kocabıyık dün gece Urfalı Vekil Ahmet Akay ve Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya ile ilgili yaptığı paylaşımlar iki siyasiyi  uyutmadı. 

Daha önce Oğlu tarafından vekillik kimliği satılan Ahmet Akay’ın Akçakale Belediyesinde aldığı akaryakıt ihalesinin parasını ödemediği ve Belediye Başkanı Yalçınkaya tarafından akaryakıt parasının belediye bütçesinde ödendiği iddiası gündeme bomba gibi düştü.

İlave Tv adlı youtube isimli kanalda yaptığı halk röportajlarıyla tanınan Arif Kocabıyık son günlerde ülke gündemine bomba gibi düşecek paylaşımlarda bulunmaya devam ediyor.

Ağrı İşkur Müdürünün yaptığı skandalı kamuoyuna duyuran Kocabıyık bu aralar Şanlıurfa’da yaşanan yolsuzluk iddialarıyla ilgili Urfalı vekil  Ahmet Akay ve Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya hedef aldı.

Akçakale ilçesinde belediyeye ait olduğu araca bir kadının bindiği videoyu paylaşan Arif Kocabıyık, Belediye Başkanı Yalçınkaya’ya bu kadını tanıyor musun başkan? Sorusunu uzattı.

Vekil Akay hakkında  skandal iddiaları ortaya atan Arif Kocabıyık, Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın Ahmet Akay’a verdiği akaryakıt ihalesinin parasının üstünü çizerek büyük bir jestte imza attığı paylaşımında bulundu.

Sondakika Urfa Kocabıyık İlaveTv