Artık vatandaşların hizmetine açılacak

TAKİP ET

Viranşehir Belediyesi, ilçede bulunan ve daha önce işletmelere kiralanan tüm parkların kira sözleşmesini feshederek, parkları halka açma kararı aldı.

Viranşehir’de daha önceki belediye yönetimleri tarafından kiraya verilen parklar, vatandaşlara açıldı. Belediye yönetimi, işletmelerin park kirası ile ilgili sözleşmesini feshetti. Sözleşmesi devam eden işletmecilere bir ay, sözleşmesi biten işletmelere ise 15 gün boşaltma süresi verildi. 

 

‘Parklar kahvehane değil’

Konu ile ilgili açıklama yapan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, daha önceki belediye yönetimleri tarafından kiraya verilen parkların kahvehaneye çevrildiğine dikkat çekerek, parkların kahvehane değil, vatandaşların dinlenme yeri olduğunu söyledi.

Parkların boşatılmasının ardından gerekli tadilat ve onarım çalışmalarının başlayacağını belirten Başkan Ekinci, Bahar aylarına kadar parkları modern ve halka açık bir hale getireceklerini kaydetti. Belediye yönetimi tarafından verilen karar, vatandaşları da memnun etti.

 

artık vatandaşların hizmetine açılacak ‘parklar kahvehane değil’ viranşehir belediyesi ilçede bulunan kiraya verilen parkların kahvehaneye çevrildiği